Ισόβια σε 18χρονο που σκότωσε την αδελφή του


…για τον κωδικό του wifi

Ένας 18χρονος από την πολιτεία Γεωργία των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια διότι σκότωσε την αδερφή του ύστερα από καβγά για τον έλεγχο του δικτύου Wi-Fi του σπιτιού.

Το έγκλημα συνέβη τον Φεβρουάριο του 2018. Ο Κέβον Ουότκινς είχε αρχίσει από το 2016 να προκαλεί σοβαρούς ενδοοικογενειακούς καυγάδες για τη σύνδεση στο διαδίκτυο, αναφέρει η Daily Mail.

Ο νεαρός άλλαζε κάθε τόσο κρυφά τους κωδικούς του ρούτερ προκειμένου να μην κολλάνε τα παιχνίδια που έπαιζε on line, την ώρα που τα άλλα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιούσαν το ίντερνετ.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2018 η 20χρονη αδελφή του Αλέξους παρενέβη στη διένεξη, φοβούμενη ότι ο αδερφός της θα χτυπούσε τη μητέρα τους. Τα δύο αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν στο πάτωμα. Η μητέρα δεν μπορούσε να τους χωρίσει και κάλεσε την αστυνομία.

Ο Κέβον έκανε κεφαλοκλείδωμα στην αδερφή του και την κρατούσε έτσι επί 15 ολόκληρα λεπτά. Την άφησε μόνο όταν εισέβαλαν στο σπίτι οι αστυνομικοί.

Η Αλέξους πέθανε από ασφυξία. Σύμφωνα με το δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε ισόβια, ο νεαρός δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την αδερφή του. Σκόπιμα, ωστόσο, τής έκανε κεφαλοκλείδωμα, το όποιο τελικά οδήγησε στο θάνατό της.

NEW MUGSHOT: This is 18-year-old Kevon Watkins of Macon, who was sentenced to life in prison today after being found guilty of strangling his 20-year-old sister to death during a fight over WiFi. https://t.co/LlIoQFDQLd pic.twitter.com/2bbupu9GIC

— WGXA (@WGXAnews) 2 Αυγούστου 2019

Πηγή:tanea.gr

The post Ισόβια σε 18χρονο που σκότωσε την αδελφή του appeared first on Enimerosi24.Source link