Τεχνολογία

Η vivo στοχεύει το 2023 στην Βέλτιστη Εμπειρία Χρήσης που έχει σημειωθεί από Smartphone.


02 Feb Η vivo στοχεύει το 2023 στην Βέλτιστη Εμπειρία Χρήσης που έχει σημειωθεί από Smartphone.

Posted at 16:32h
in SMARTPHONES
by Soustas

Η στρατηγική της vivo για το 2023, εστιάζει στην βελτιστοποίηση και στην ενδυνάμωση της εμπειρίας του τελικού καταναλωτή, με γνώμονα τα καινοτόμα και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των smartphones που προσφέρει. Αυτός είναι και παράγοντας ο οποίος την διαφοροποιεί και επιβεβαιώνει την πελατοκεντρική προϊοντική κουλτούρα που διαθέτει, ως ο Κορυφαίος Κατασκευαστής κινητών συσκευών στην Κίνα.

 

Η vivo επιθυμεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές βασιζόμενη στις προδιαγραφές και το υλικό κατασκευής των smartphones. Ειδικότερα, η vivo αναπτύσσει ενισχυμένα λογισμικά συστήματα με σκοπό να βελτιστοποιήσει τα καθημερινά tasks που εκτελεί ο καταναλωτής.

 

Αυτή η στρατηγική προσέγγιση αποδεικνύεται από τα self-developed chips, που αναπτύχθηκαν για να υποστηρίξουν το όραμα Εξαιρετικής Απεικόνισης και εύρυθμης λειτουργίας.

 

Επιπλέον, η συνεργασία της vivo με την ZEISS έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη  Κορυφαίων Συστημάτων Κάμερας στα κινητά της τηλέφωνα. Το παραγόμενο αποτέλεσμα φωτογραφικών λήψεων και videos  πηγάζει από την τεχνική «ψηφιακών διδύμων»  μέσα από φακούς  υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης.

 

Η δεύτερη στρατηγική εστίαση της vivo αφορά στα Λειτουργικά Συστήματα με τα οποία εξοπλίζει  τις κινητές συσκευές που κατασκευάζει.

Η vivo έχει αναπτύξει περισσότερες από τρείς χιλιάδες παραλλαγές ισχυρών Λειτουργικών Συστημάτων μέσα από ένα σύνολο δεκατριών και πλέον χιλιάδων εργαζομένων  με μοναδικό στόχο να βελτιστοποιηθεί στον ανώτατο βαθμό, η τελική εμπειρία του χρήστη, αξιοποιώντας κάθε Τεχνολογικό Πλεονέκτημα που του προσφέρει.

 

H Τεχνολογική άποψη της vivo  είναι ότι στην πραγματικότητα, τα brands που βασίζουν τα προϊόντα τους σε καινοτομίες, είναι εκείνα τα οποία θα κατακτήσουν ηγετική θέση στην αγορά μακροπρόθεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελλάδα, είναι το vivo X80 Pro 5G που λόγω των  μοναδικών high-end χαρακτηριστικών με τα οποία είναι εξοπλισμένο, έλαβε πλήθος κορυφαίων αξιολογήσεων, τόσο από τα Μέσα όσο και από του καταναλωτές.

 

Ένα επιπλέον σημείο στο οποίο η vivo επενδύει εκτενώς, είναι η βελτιστοποίηση και περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογιών που ελαχιστοποιούν την εξάρτηση από το ίδιο το υλικό.

 

Για παράδειγμα, προκειμένου να είναι εφικτή η υποστήριξη λύσεων σε ότι αφορά στην χωρητικότητα μνήμης στο Android, η vivo αναβαθμίζει με αυτοματοποιημένες λειτουργίες την χωρητικότητα της μνήμης RAM.

Ωστόσο, όσο προηγμένη είναι η τεχνολογία, τόσο αυξάνεται η κατανάλωση ρεύματος και η θερμότητα συσκευής με την vivo να δίνει λύση σε αυτά τα διλλήματα μέσα από την τροποποίηση της αρχιτεκτονικής του λειτουργικού συστήματος.

 

Στην πραγματικότητα τα μελλοντικά smartphones θα αντικατοπτρίζουν την ζωή και τις επιθυμίες των καταναλωτών, με τις προδιαγραφές να έχουν υποστηρικτικό ρόλο, ενώ θα δίνεται έμφαση στην τεχνολογία που καλύπτει τις συνεχώς, αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων.

Πηγή