Τεχνολογία

Η Samsung Electronics λανσάρει την νέα σειρά QLED Τηλεοράσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά, τον Μάρτιο




14 Mar Η Samsung Electronics λανσάρει την νέα σειρά QLED Τηλεοράσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά, τον Μάρτιο

Posted at 16:54h
in HARDWARE
by Soustas

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι από τον Μάρτιο η σειρά QLED TV για το 2019 θα είναι διαθέσιμη σε 42 Ευρωπαϊκές χώρες. Τόσο η σειρά τηλεοράσεων QLED 8Κ όσο και η σειρά QLED 4K της Samsung διαθέτουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, πλήθος επιλογών όσον αφορά στο μέγεθος, ενώ υιοθετούν ΑΙ τεχνολογία, προσφέροντας προηγμένη ποιότητα εικόνας και εξελιγμένη εμπειρία χρήσης.

 

Η νέα σειρά QLED τηλεοράσεων της Samsung θα διαθέτει έναν σημαντικά διευρυμένο κατάλογο επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των 8Κ TVs ( σειρά Q950R), με μέγεθος οθόνης έως 98 ίντσες. Συνολικά 20 μοντέλα QLED TV θα διατίθενται σε ανάλυση 4Κ, μέσω των σειρών Q90R, Q85R, Q80R, Q70R και Q60R, με μέγεθος οθόνης από 43 ως 82 ίντσες.

 

«Με τις εξαιρετικά μεγάλες οθόνες να κυριαρχούν στην αγορά της τηλεόρασης για φέτος, οι QLED τηλεοράσεις μας έχουν αναδειχθεί σε απαράμιλλη πρόταση παγκοσμίως», δήλωσε ο Jongsuk Chu, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Με μεγάλη χαρά παρέχουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές από όλο τον κόσμο να βιώσουν την εμπειρία των QLED τηλεοράσεών μας στο σπίτι τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσδιορίζουμε νέους τρόπους απόλαυσης της QLED τηλεόρασης».

Εξοπλισμένες με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Ultra Viewing Angle (Διευρυμένης Γωνίας Θέασης) η σειρά τηλεοράσεων 2019 QLED της Samsung επιτρέπει στον οπίσθιο φωτισμό να διαχέεται ομοιόμορφα στην οθόνη, χάρη στη βελτιωμένη δομή του panel και στους νέους αλγορίθμους βελτιστοποίησης της οθόνης, προκειμένου να διευρύνει την γωνία θέασης της τηλεόρασης. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα QLED τηλεοράσεων υποστηρίζουν το HDR10+, που έχει καθιερωθεί ως το πρότυπο της επόμενης γενιάς σε ότι αφορά στην ποιότητα εικόνας, καθώς και τεχνολογία Direct Full Array, η οποία αναλύει τα χαρακτηριστικά της κάθε σκηνής και ελέγχει το φως του οπίσθιου φωτισμού για να βελτιώσει τα επίπεδα αντίθεσης και απεικόνισης του μαύρου χρώματος.*

 

Επιπροσθέτως των σημαντικών αναβαθμίσεων στην ποιότητα εικόνας, οι QLED 8K και 4K θα ενσωματώνουν τον μοναδικό και εξελιγμένο αποκλειστικά από την Samsung επεξεργαστή εικόνας Quantum Processor, ο οποίος χρησιμοποιεί ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη). Έτσι, μέσω της τεχνολογίας αναβάθμισης (upscaling) βάσει Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), όλη η σειρά 2019 QLED τηλεοράσεων της Samsung παρέχει τα εχέγγυα, ώστε να προβάλλει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και καλύτερο ήχο σε κάθε είδους περιεχόμενο.

 

Ακόμα, εκτός από τον επεξεργαστή Quantum Processor, στην έξυπνη πλατφόρμα των QLED τηλεοράσεων της Samsung, έχει προστεθεί η λειτουργία Bixby (2.0) που θα εξασφαλίσει στους χρήστες ευκολότερη και δια-δραστική επικοινωνία με την τηλεόρασή τους.

 

Οι QLED τηλεοράσεις της Samsung μπορούν, επίσης, να παρέχουν χρήσιμες καθημερινές πληροφορίες, όπως την ώρα, τον καιρό και τίτλους ειδήσεων, ή να προβάλλουν περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες και έργα τέχνης μέσω της λειτουργίας Ambient Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διακοσμήσουν τον χώρο τους και να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Like this:

Like Loading…



Source link