Τεχνολογία

Η Samsung Electronics για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει το Galaxy Unpacked στη Σεούλ


07 Jun Η Samsung Electronics για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει το Galaxy Unpacked στη Σεούλ

Posted at 16:02h
in EVENTS, TECH STUFF
by Soustas

Η Samsung Electronics Co., Ltd. θα αποκαλύψει τις foldable συσκευές επόμενης γενιάς στο Galaxy Unpacked στα τέλη Ιουλίου 2023 στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, τη Σεούλ. To Unpacked θα πραγματοποιηθεί στο COEX, στο Samseong-dong του Gangnam, ένα πολιτισμικό «σταυροδρόμι» που συνδυάζει το Teheran-ro, κόμβο για εγχώριες καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις και τη Bongeunsa, έναν βουδιστικό ναό χιλίων ετών. Αυτή η μοναδική τοποθεσία προσφέρει στον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει το μαγευτικό συνδυασμό παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος που χαρακτηρίζει τη Σεούλ.

 

«Η κατηγορία των foldables συσκευών αντανακλά τη φιλοσοφία της Samsung για πρωτοποριακή καινοτομία που διαμορφώνει το μέλλον στην εμπειρία κινητών συσκευών», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience (MX) Business στη Samsung Electronics. «Ο ερχομός του Unpacked στη Σεούλ έχει μεγάλη σημασία ως μια πόλη που έχει μετατραπεί σε αναδυόμενο κέντρο καινοτομίας και πολιτισμού».

 

Για πάνω από μια δεκαετία, ξεκινώντας με το πρώτο Unpacked τον Μάρτιο του 2010 στο Λας Βέγκας, η Samsung έχει διοργανώσει το Unpacked σε σημαντικές πόλεις ανά τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και η Βαρκελώνη. Με το επερχόμενο Unpacked στη Σεούλ, η Samsung αλλάζει πορεία για το Unpacked των foldables, εστιάζοντας σε διαφορετικές πολιτιστικές πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στις τάσεις και ευθυγραμμίζονται με το καθορισμένο θέμα κάθε εκδήλωσης. Φέτος, η Σεούλ επιλέχθηκε λόγω του ρόλου της στην επιρροή των παγκόσμιων τάσεων με τη δυναμική κουλτούρα και την καινοτομία της.

 

Από την παρουσίαση του πρώτου Galaxy Fold το 2019, η Samsung βελτιώνει συνεχώς τις αναδιπλούμενες συσκευές κινητής προσφέροντας καινοτόμες εμπειρίες. Με την επόμενη γενιά αναδιπλούμενων smartphones, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει βελτιωμένες συσκευές που βασίζονται σε χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και επενδύσεων, να προωθήσει περαιτέρω την ευρεία υιοθέτηση των foldables και να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης του κλάδου και δημιουργός της κατηγορίας.

 

Η Σεούλ αποτελεί την καρδιά της δυναμικής ανάπτυξης της Samsung παγκοσμίως. Από εκεί, προέρχονται η ανοιχτή και πρωτοποριακής φιλοσοφία της Samsung. Μέσα σε μόλις μισό αιώνα, η Σεούλ έχει δεχθεί μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση, που την καθιστά σήμερα ένα ζωντανό κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας και πολιτισμού. Η πρωτεύουσα της Ν. Κορέας επαναπροσδιορίζεται διαρκώς, ως φυτώριο τεχνολογιών αιχμής που θα διαμορφώσουν το μέλλον, ξεπερνώντας την ανάπτυξη που επιτεύχθηκε στο παρελθόν και τις επικρατούσες πολιτιστικές τάσεις του παρόντος.

 

Η διοργάνωση του Unpacked στη Σεούλ αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για την παρουσίαση πρωτοποριακών τεχνολογιών αλλά και για να προσφέρει στον κόσμο μια γεύση από μέλλον, αποκαλύπτοντας τις ανατρεπτικές καινοτομίες της Samsung και αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να ξεπερνά τα όρια και να διαμορφώνει την πορεία της τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, το 2022, η κορεατική αγορά ήταν επίσης πρωτοπόρος με ένα αξιοσημείωτο ποσοστό υιοθέτησης αναδιπλούμενων smartphones που ανήλθε στο 13,6% , διαθέτοντας το υψηλότερο μερίδιο foldables στις ετήσιες αποστολές smartphone, γεγονός που υποδηλώνει την περαιτέρω υιοθέτησης των foldables στις παγκόσμιες αγορές.

Πηγή