Τεχνολογία

Η Samsung συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Charlie Kaufman παρουσιάζοντας την επική εμπειρία κάμερας Galaxy


30 Jan Η Samsung συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Charlie Kaufman παρουσιάζοντας την επική εμπειρία κάμερας Galaxy

Posted at 17:58h
in SMARTPHONES, SMARTS
by Soustas

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα και σκηνοθέτη Charlie Kaufman, αποδεικνύοντας στην πράξη πώς ο καθένας μπορεί να γυρίσει και να μοιραστεί θεαματικές ταινίες χάρη στην εμπειρία κάμερας της σειράς Galaxy.

 

Γνωστός για την ταινία «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» και τη «Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης», ο Kaufman αξιοποίησε τις δυνατότητες κάμερας του Galaxy S22 Ultra, δημιουργώντας μια σύντομη ταινία με πεντακάθαρες λεπτομέρειες. Η ταινία, με τίτλο Jackals and Fireflies, βασίζεται σε ένα ποίημα της Eva H.D., η οποία παίζει το ρόλο της ποιήτριας, της αφηγήτριας και της πρωταγωνίστριας, σε αυτό το μοναδικά ερωτικό γράμμα στη Νέα Υόρκη του Kaufman. Η λειτουργία Nightography του Galaxy S22 Ultra επέτρεψε στον αναγνωρισμένο διευθυντή φωτογραφίας Chayse Irvin να αποτυπώσει αποτελεσματικά τις διάσημες νυχτερινές σκηνές της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτοντας την πόλη στους θεατές σαν να την έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια. Ο Kaufman βρήκε ότι η λήψη με το Galaxy ήταν μια «αποτελεσματική προσέγγιση» για να ζωντανέψει η ταινία, ενώ δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι «…το τελικό προϊόν είναι πραγματικά όμορφο».

 

Η συνεργασία βασίζεται στην καμπάνια Filmed #withGalaxy, η οποία προσκαλεί οραματιστές σκηνοθέτες να αποδείξουν ότι η σειρά Galaxy S είναι το τέλειο εργαλείο που χρειάζονται για να μοιραστούν τις επικές ιστορίες τους με τον κόσμο. Τον Οκτώβριο του 2021, ο παγκοσμίου φήμης Βρετανός σκηνοθέτης Joe Wright χρησιμοποίησε τον 13mm Ultra-Wide φακό του Galaxy S21 Ultra για να γυρίσει την ταινία μικρού μήκους «Princess and Peppernose». Τον Νοέμβριο του 2021, ο ανερχόμενος Κινέζος σκηνοθέτης Sha Mo χρησιμοποίησε το Galaxy S21 Ultra για να τραβήξει την οπτικά εντυπωσιακή ταινία «Kids of Paradise».

 

Που θα παρουσιαστεί η ταινία  Jackals and Fireflies


Η ταινία Jackals και Fireflies θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στο Galaxy Experience Space στο Σαν Φρανσίσκο στην εκδήλωση Galaxy Unpacked την 1η Φεβρουαρίου. Ο Kaufman θα παρουσιάσει επίσης την ταινία σε μεταγενέστερη ημερομηνία στη Νέα Υόρκη.

Πηγή