Τεχνολογία

Η Office Line γίνεται ο πρώτος εξειδικευμένος συνεργάτης Fortinet Cloud Security στην Ελλάδα


09 Oct Η Office Line γίνεται ο πρώτος εξειδικευμένος συνεργάτης Fortinet Cloud Security στην Ελλάδα

Posted at 15:18h
in BUSINESS
by Soustas

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει ότι απέκτησε την εξειδίκευση Cloud Security της Fortinet στο πλαίσιο του προγράμματος Fortinet Engage Partner, αποτελώντας τον πρώτο συνεργάτη στην Ελλάδα που κατέχει αυτή τη διάκριση.

Η Office Line, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα και τις εφαρμογές τους στο cloud. Με την επίτευξη αυτής της πιστοποίησης, η Office Line έχει επιδείξει την τεχνική ικανότητα και τη δυνατότητά της να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει τις λύσεις της Fortinet, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Fortinet Security Fabric.

Σε έναν ταχέως εξελισσόμενο κλάδο, οι εξειδικεύσεις που ενεργοποιούνται από το Fortinet Engage Partner Program βοηθούν τους συνεργάτες να αναγνωρίζονται και να εκτιμώνται από τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες ως έμπιστοι σύμβουλοι που διαθέτουν την τεχνογνωσία, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες που χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες της ψηφιακής επιτάχυνσής τους.

Με την εξειδίκευση Fortinet Cloud Security, οι πωλήσεις και οι τεχνικές ομάδες της Office Line έχουν επιδείξει βαθύτερη γνώση των διαφόρων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες στον τομέα της ασφάλειας του cloud, αλλά και των βέλτιστων στρατηγικών για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Είτε οι πελάτες διαθέτουν δημόσια, ιδιωτικά, υβριδικά ή multi-cloud περιβάλλοντα, είτε εικονικά data centers, η Office Line έχει αποδείξει την ικανότητα να παρέχει Cloud Security της Fortinet που ενσωματώνει εγγενώς λύσεις ασφάλειας δικτύου, εφαρμογών και πλατφόρμας για την υποστήριξη και ενίσχυση της ψηφιακής επιτάχυνσης.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line, δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι που γινόμαστε ο πρώτος συνεργάτης στην Ελλάδα που επιτυγχάνει την εξειδίκευση Fortinet Cloud Security. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις κορυφαίες λύσεις ασφάλειας cloud που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες και προκλήσεις τους. Ως έμπιστος cloud σύμβουλος, βοηθάμε τους πελάτες μας να εκμεταλλευτούν τα οφέλη του cloud, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και τη συμμόρφωσή τους”.

Ο κ. Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Περιφερειακός Διευθυντής της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: “Συγχαίρουμε την Office Line για την επίτευξη αυτής της εξειδίκευσης, η οποία αντικατοπτρίζει τη βαθιά γνώση και εμπειρία της στην παροχή λύσεων στους πελάτες της. Η Office Line είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης της Fortinet και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την επιτυχία της στην αγορά του cloud.”

Ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στην παροχή ευκαιριών για τους συνεργάτες

Η Fortinet έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους συνεργάτες να ανταποκριθούν στις νέες και εξελισσόμενες προκλήσεις των πελατών που δημιουργούνται από τα μοντέλα εργασίας από οπουδήποτε, τα υβριδικά περιβάλλοντα IT και το εξελισσόμενο τοπίο απειλών μέσω του προγράμματος Fortinet Engage Partner και των εργαλείων ενεργοποίησης για τους συνεργάτες. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενεργοποίηση ευκαιριών ανάπτυξης που είναι μοναδικές με βάση το εκτενές χαρτοφυλάκιο της Fortinet που βασίζεται στο Fortinet Security Fabric, σχεδιασμένο για την ασφάλεια ολόκληρης της υποδομής των πελατών από το κέντρο δεδομένων έως το cloud.

Επιπλέον, η Fortinet δεσμεύεται να βοηθήσει τους συνεργάτες να αναπτύξουν παραγωγικές, προβλέψιμες και αποδοτικές σχέσεις, ώστε να διαφοροποιηθούν από τους ανταγωνιστές. Το πρόγραμμα Fortinet Engage Partner βοηθά τους συνεργάτες να αποκτήσουν τις γνώσεις του κλάδου που χρειάζονται για να αυξήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να προσφέρουν ψηφιακή επιτάχυνση στους πελάτες με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους και να επιταχύνουν την ανάπτυξη των συνεργατών.

Πηγή