Τεχνολογία

Η LG Nano756 αναβαθμίζει την οικιακή ψυχαγωγία


10 Oct Η LG Nano756 αναβαθμίζει την οικιακή ψυχαγωγία

Posted at 13:14h
in SMART TV
by Soustas

– Η LG NANO756 είναι μια τηλεόραση με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, που με το λεπτό πλαίσιο και τη μινιμαλιστική της βάση, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στον χώρο. Με προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογία NanoCell, η LG NANO756 αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας.

 

Η LG NANO756 εξασφαλίζει μια καθηλωτική και κινηματογραφική εμπειρία θέασης, αφού χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, προσφέροντας αληθινά χρώματα και ρεαλιστική εικόνα. Διαθέτει επεξεργαστή α5 Gen5 ΑΙ 4K για ρετουσαρισμένα γνήσια χρώματα μέσω επεξεργαστικής ισχύος, αναλύοντας το αρχικό περιεχόμενο και βελτιστοποιώντας το, είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε κάνετε streaming περιεχομένου, είτε παίζετε παιχνίδια, απογειώνοντας την κάθε στιγμή.

 

Απολαύστε εικόνες που θα σας κόψουν την ανάσα, με ανάλυση Real 4K και εξασφαλίστε ότι θα δείτε κάθε λεπτομέρεια πεντακάθαρη, χωρίς να χάσετε ούτε μια στιγμή από τις αγαπημένες σας σειρές ή ταινίες, με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, με τη βοήθεια του FILMMAKER MODETM[1]  θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις  ταινίες ακριβώς όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας. Παράλληλα με το HDR 10 Pro η εικόνα παραμένει ζωντανή από την αρχή μέχρι το τέλος με μεγαλύτερες και ζωντανές αντιθέσεις για πρωτόγνωρη ψυχαγωγία.

 

Όμως, εκτός από ρεαλιστική εικόνα, η LG NANO756 διαθέτει καθηλωτικό ήχο με το AI Sound Pro. Οι αλγόριθμοι “deep learning AI” μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνετε για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς, με τρισδιάστατο ηχητικό περιβάλλον που παρέχει κρυστάλλινο και δυναμικό ήχο.

 

Για τους λάτρεις του gaming, η LG NANO756 αποτελεί κορυφαία επιλογή γιατί παρέχει γρήγορο και ομαλό παιχνίδι σε κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών. Απολαύστε παιχνίδι HDR υψηλής ταχύτητας σε τηλεόραση NanoCell με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ALLM, eARC και HGiG[2]. Ένα βελτιωμένο ηχοσύστημα σας βοηθά να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ακόμα, η LG NanoCell υποστηρίζει πλέον το NVIDIA GeForce Now™, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud που φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε ακόμη και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

 

Η LG Nano756 είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία ThinQ AI[3], καθιστώντας την τηλεόρασή σας έναν κεντρικό κόμβο για τον έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σας. Διαθέτει ένα βολικό περιβάλλον χρήσης που ενεργοποιείται φωνητικά και είναι εντελώς εξατομικευμένο για εσάς. Με φωνητικές εντολές, μπορείτε να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις, να ελέγχετε συμβατές έξυπνες συσκευές και να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες χωρίς κόπο.

 

Τέλος, διαθέσιμη σε 55 και 65 ίντσες, η LG Nano756 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης, είτε είστε σινεφίλ, είτε λάτρης των σπορ, είτε σκληροπυρηνικός παίκτης. Αντιπροσωπεύει το  άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία των τηλεοράσεων και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της LG για καινοτομία και αριστεία.

[1] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.

[2] Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν οδηγίες στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR.

[3] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα.

Πηγή