Αγοράστε Οικονομικά Χειροποίητα Κοσμήματα

Η LG Electronics ανακοινώνει τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018
11 Jul Η LG Electronics ανακοινώνει τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018

Posted at 10:12h
in BUSINESS
by Soustas

Η LG Electronics Inc. (LG) ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Τα εκτιμώμενα ενοποιημένα έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 ανέρχονται στα 15 τρισ. KRW ενώ τα λειτουργικά κέρδη ανέρχονται στα 711 δισ. KRW. Οι πωλήσεις αναμένεται να είναι υψηλότερες κατά 3,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 με λειτουργικά κέρδη να αυξάνονται κατά 18,5% σε ετήσια βάση.

Η LG κατέγραψε πωλήσεις 30,1 τρισ. KRW και λειτουργικά κέρδη 1,9 τρισ. KRW το πρώτο εξάμηνο του έτους, το υψηλότερο για αυτή την περίοδο της ιστορίας της LG Electronics και η πρώτη φορά που οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 30 τρισ. KRW τους πρώτους έξι μήνες.

Αυτά τα νούμερα αποτελούν τα εκτιμώμενα ενοποιημένα κέρδη με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής πληροφόρησης της Κορέας (Korean International Financial Reporting Standards) και παρέχονται ως συμβουλευτική υπηρεσία προς τους επενδυτές πριν από τα τελικά αποτελέσματα εσόδων της LG Electronics, συμπεριλαμβανομένων των καθαρών κερδών καθώς και περαιτέρω στοιχείων και πληροφοριών που αφορούν στο κάθε τμήμα ξεχωριστά, τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα αργότερα αυτό το μήνα.

Like this:

Like Loading…Source link