Τεχνολογία

Η LG παρουσιάζει μια νέα επιλογή χρώματος για το πρωτοποριακό ψυγείο MoodUP™


09 Jan Η LG παρουσιάζει μια νέα επιλογή χρώματος για το πρωτοποριακό ψυγείο MoodUP™

Posted at 16:23h
in LIFE TECH
by Soustas

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει μια νέα επιλογή χρώματος για το πρωτοποριακό ψυγείο MoodUP™ για να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες της στη CES 2023. Σε συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης Pantone Color Institute θα προστεθεί στο ψυγείο της LG που αλλάζει χρώμα, το Viva Magenta – το Pantone Χρώμα της Χρονιάς για το 2023 – το οποίο είναι ένα πορφυρό κόκκινο που προσδίδει ζωντάνια στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Το ψυγείο MoodUP™, το οποίο παρουσιάστηκε στην IFA 2022 στο Βερολίνο, διαθέτει μια ποικιλία πλούσιων, δυναμικών χρωμάτων για να διαλέξετε, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο στους χρήστες να ζωντανεύουν την κουζίνα τους κάθε φορά που νιώθουν την ανάγκη να αλλάξουν ή να ανανεώσουν τη διάθεσή τους. Με την άφιξη του Viva Magenta, μιας κομψής προσθήκης που επιφέρει η συνεργασία της LG με το Pantone Color Institute, το επάνω πάνελ της συσκευής προσφέρει πλέον συνολικά 23 κομψές χρωματικές επιλογές. Οι ιδιοκτήτες του French Door ψυγείου ντουλάπα μπορούν να κάνουν διαφορετικούς συνδυασμούςτους με περισσότερους από 190.000 πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς στη διάθεσή τους.

Οι χρήστες του MoodUP™ μπορούν εύκολα να επιλέξουν και να εφαρμόσουν το Viva Magenta – και οποιοδήποτε άλλο από τα διαθέσιμα χρώματα – χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LG ThinQ™. Με ενεργοποιημένα τα πάνελ θυρών LED που αλλάζουν χρώμα, η καινοτόμος λύση κουζίνας της LG δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εμφάνιση του ψυγείου τους χωρίς το κόστος και την ταλαιπωρία της φυσικής αντικατάστασης οποιουδήποτε εξωτερικού στοιχείου του.

Για μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση στην κουζίνα, οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσουν τα πάνελ θυρών LED του ψυγείου MoodUP™ και να απολαύσουν τον γοητευτικό συνδυασμό χρωμάτων Lux Gray και Lux White. Διαχρονικός και διακριτικός, αυτός ο καθαρός συνδυασμός εναρμονίζεται τέλεια με οποιαδήποτε διακόσμηση.

«Τώρα με το Pantone Χρώμα της Χρονιάς για το 2023, το Viva Magenta, το ψυγείο MoodUP™  ενσωματώνει την ευκολία και την προσαρμοστικότητα των καινοτόμων συσκευών ThinQ UP της LG», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε προηγμένες λύσεις lifestyle που προσφέρουν διαφοροποιημένες εμπειρίες στους πελάτες και με δυνατότητα αναβάθμισης».

Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες της LG, συμπεριλαμβανομένου του ψυγείου LG InstaView MoodUP™ με το Viva Magenta, στο περίπτερο της εταιρείας (#15501, Las Vegas Convention Center) στη CES 2023 από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου.

Πηγή