Τεχνολογία

Η LG θα παρουσιάσει νέο ψυγείο ντουλάπα στην CES 2023


19 Dec Η LG θα παρουσιάσει νέο ψυγείο ντουλάπα στην CES 2023

Posted at 14:16h
in LIFE TECH
by Soustas

Η LG Electronics (LG) πρόκειται να παρουσιάσει το νέο French Door ψυγείο ντουλάπα LG InstaView™ στην CES 2023. Με στόχο τη δημιουργία μίας πιο κομψής κουζίνας που να ευθυγραμμίζεται πλήρως με τα ντουλάπια για μια αναβαθμισμένη γαστρονομική καθημερινότητα, το νέο μοντέλο διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, λιτό και κομψό εντοιχισμένο σχεδιασμό, Mirror InstaView™ πάνελ και διακριτικές λαβές πόρτας. Παρέχει επίσης τέσσερις διαφορετικούς τύπους πάγου και διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τις προηγμένες τεχνολογίες φρεσκάδας της LG.

Το νέο ψυγείο ντουλάπα διακρίνεται για την μεγάλη χωρητικότητά του, παρά τη μείωση του βάθους κατά 9% σε σύγκριση με ένα συμβατικό French-Door μοντέλο.[1] Για να αυξήσει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, η LG επανασχεδίασε αρκετά από τα βασικά εξαρτήματα του ψυγείου -μίκρυνε τον αγωγό ψυχρού αέρα και το σύστημα ψύξης, ενώ παράλληλα μείωσε το πάχος με την εφαρμογή ενισχυμένης μόνωσης. Παρόλο που το εκτεταμένο εσωτερικό του παρέχει 25% περισσότερο χώρο για την αποθήκευση τροφίμων και ποτών από τα προηγούμενα μοντέλα counter-depth της LG[2], το νέο French-Door ψυγείο μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χώρου στην κουζίνα.

Το νέο μοντέλο προσφέρει επίσης μια λιτή αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική στην κουζίνα χάρη στο μοναδικό Mirror InstaView™ πάνελ της LG και τον επίπεδο σχεδιασμό της πόρτας. Με φινίρισμα από κομψό ανοξείδωτο ατσάλι, το γυαλί με επίστρωση καθρέφτη του InstaView™ πάνελ καλύπτει σχεδόν ολόκληρη τη δεξιά πόρτα του ψυγείου. Χτυπώντας απλώς δύο φορές το πάνελ, οι χρήστες μπορούν να δουν το εσωτερικό χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν την πόρτα – κάτι που προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και αποτρέπει τη απώλεια ψυχρού αέρα και τη σπατάλη ενέργειας. Η διακριτική, μινιμαλιστική ομορφιά και οι καθαρές, μοντέρνες γραμμές του πρόσφατου InstaView™ της LG ενισχύονται περαιτέρω από τις διακριτικές λαβές που εφαρμόζονται στις “επίπεδες” πόρτες του ψυγείου.

Επιπλέον, το νέο French-Door ψυγείο ντουλάπα μπορεί να δημιουργήσει τέσσερις διαφορετικούς τύπους πάγου: πάγο σε κύβους, θρυμματισμένο πάγο, τα αποκλειστικά σφαιρικά παγάκια Craft Ice™ της LG που λιώνουν αργά και τον νέο mini πάγο σε κύβους. Βοηθώντας να διατηρούνται τα ποτά δροσερά, ο mini πάγος σε κύβους της LG αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη σε χυμούς, αναψυκτικά ή κοκτέιλ. Με τέσσερις επιλογές πάγου στη διάθεσή τους, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν όποιο στυλ πάγου ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, στο ποτό τους ή στην περίσταση.

Διαθέτοντας τις τεχνολογίες αιχμής της LG, το νέο ψυγείο ντουλάπα σφραγίζει τη φρεσκάδα των συστατικών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βοηθά στη διατήρηση της υγιεινής για το ενσωματωμένο βρυσάκι νερού. Η αποκλειστική τεχνολογία LinearCooling™ της εταιρείας μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, επιτρέποντας στο ψυγείο να διατηρεί τα τρόφιμα στο μέγιστο βαθμό φρεσκάδας για έως και επτά ημέρες[3]. Παράλληλα, το DoorCooling+™ λειτουργεί ταχύτερα από ένα συμβατικό σύστημα ψύξης για να βοηθήσει να διατηρηθούν τα τρόφιμα πιο φρέσκα – και τα ποτά πιο κρύα – σε κάθε ράφι. Επιπλέον, η τεχνολογία UVnano™ της LG διατηρεί την υγιεινή για το βρυσάκι νερού του ψυγείου, μειώνοντας την παρουσία βακτηρίων στο ακροφύσιο του διανομέα κατά 99,99%.[4]

«Το νέο FrenchDoor ψυγείο ντουλάπα InstaView™ της LG αποτελεί μια υπέροχη, κομψή προσθήκη σε κάθε σύγχρονη κουζίνα, προσφέροντας στους καταναλωτές την απόλυτη ευκολία, κομψό σχεδιασμό και φρεσκάδα των τροφίμων», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία και εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες μας με καινοτόμες οικιακές λύσεις που αξιοποιούν τον κομψό, λειτουργικό σχεδιασμό και τις προηγμένες τεχνολογίες μας».

Η LG θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες οικιακές συσκευές της, συμπεριλαμβανομένου του νέου French-Door ψυγείου ντουλάπα InstaView™, στο εκθεσιακό της περίπτερο (#15501, Las Vegas Convention Center) στην CES 2023 στο Λας Βέγκας από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου.

[1] Σε σύγκριση με το κανονικό βάθος του μοντέλου LG LFXS26596S.

[2] Βάσει μιας εσωτερικής μελέτης που χρησιμοποιεί κονσέρβες για την ποσοτικοποίηση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2022, συγκρίνοντας τα μοντέλα LRFVC2406S και LRFOC2606S της LG.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα από τις δοκιμές της TÜV Rheinland, χρησιμοποιώντας την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG για τη μέτρηση του χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη ποσοστού απώλειας βάρους 5% για κινέζικο λάχανο στο ράφι για τα φρέσκα προϊόντα του LGE LinearCooling Model GSXV91NSAE. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική χρήση.

[4] Με βάση τα αποτελέσματα από δοκιμές της TÜV Rheinland χρησιμοποιώντας την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG, μετρώντας τη μείωση ενός διαλύματος βακτηρίων (Escherichia coli, Staphylococcus aureus και Pseudomonas aeruginosa) σε δείγματα απεσταγμένου νερού μετά από έκθεση στο UV LED του προϊόντος για 10 λεπτά κάθε ώρα, μετά από συνολικά 24 ώρες σε κανονική οικιακή χρήση. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το πραγματικό περιβάλλον χρήσης.

Πηγή