Τεχνολογία

Η LG επεκτείνει τη συνολική εγγύηση των συσκευών της και των OLED τηλεοράσεων
29 Apr Η LG επεκτείνει τη συνολική εγγύηση των συσκευών της και των OLED τηλεοράσεων

Posted at 10:58h
in BUSINESS
by Soustas

Η LG Electronics (LG) βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους καταναλωτές, βελτιώνοντας διαρκώς την άμεση εξυπηρέτησή τους με μια μοναδική προσφορά για την επέκταση εγγύησης των LG συσκευών έως και πέντε χρόνια[1]. Η επέκταση της εγγύησης εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία και απόδοση των συσκευών για περισσότερο χρονικό διάστημα, ενώ διατίθεται πλέον και στις OLED τηλεοράσεις.

Οι καταναλωτές επίσης επωφελούνται από τη νέα υπηρεσία LGhere4U[2] της εταιρείας, η οποία λειτουργεί καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το 24ωρο προσφέροντας υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με την συσκευή τους, άμεσα και αποτελεσματικά. Στην υπηρεσία LGhere4U περιλαμβάνεται η επισκευή της συσκευής σε περίπτωση βλάβης, με δωρεάν εργασία, καθώς και τα ανταλλακτικά και η αντικατάστασή της, στις περιπτώσεις όπου η επισκευή κρίνεται αδύνατη. Παράλληλα, σε περίπτωση βλάβης, μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση της συσκευής μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής της[3], ενώ η παραλαβή και η παράδοσή της γίνεται δωρεάν στον χώρο επιλογής του κατόχου[4]. Όσον αφορά στην επέκταση της εγγύησης για τις OLED τηλεοράσεις, η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με δόσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής premium ασφάλειας, όπου η LG αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές της OLED τηλεόρασής τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει στη μακροχρόνια διάρκεια ζωής των συσκευών που αγοράζουν οι καταναλωτές, στην εξοικονόμηση χρημάτων από μελλοντικές δαπανηρές επισκευές, καθώς και του χρόνου για την εύρεση τεχνικού.

Τέλος, η LG ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις ανάγκες των καταναλωτών ακόμα και σε πρωτόγνωρες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρει επέκταση εγγύησης και στους καταναλωτές των οποίων η εγγύηση έληξε εν μέσω περιορισμού κυκλοφορίας, διασφαλίζοντας ακόμα περισσότερο την κάλυψη των προϊόντων τους. Συγκεκριμένα, για προϊόντα που η εγγύηση τους λήγει το διάστημα 01/03/2020 μέχρι 01/07/2020, η διάρκεια της εγγύησης επεκτείνεται μέχρι 31/07/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επέκταση της εγγύησης, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.lg.com/gr/support/warranty

[1] Δεν ισχύει σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης της συσκευής

[2] Οι Κατηγορίες προϊόντων στις οποίες απευθύνεται το LG here4U: Εικόνας και Ήχου, Οικιακές Συσκευές, Προϊόντα Πληροφορικής, Κλιματισμός

[3] Ισχύει για την επισκευή τηλεόρασης ή ψυγείου

[4] Ισχύει για τηλεοράσεις άνω των 20”, οικιακές συσκευές και οθόνες

Like this:

Like Loading…Source link