Η LG ανακοινώνει το V60 THINQ 5G με διπλή οθόνη σχεδιασμένο για ένα «κινητό» μέλλον
03 Mar Η LG ανακοινώνει το V60 THINQ 5G με διπλή οθόνη σχεδιασμένο για ένα «κινητό» μέλλον

Posted at 14:58h
in SMARTPHONES
by Soustas

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το LG V60ThinQ 5G, την τελευταία εξέλιξη του εμβληματικού smartphone της σειράς V. Διαθέτει δυνατότητα αξιοποίησης δικτύων 5G, αναβαθμισμένες λειτουργίες ήχου, video και φωτογραφίας, καθώς και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης και εκλεπτυσμένη αισθητική. Το LG V60ThinQ 5G έχει σχεδιαστεί για ένα mobile τρόπο ζωής μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία.

Παγκόσμιας κλάσης ποιότητα video και ήχου

Η LG έχει εξοπλίσει το LG V60ThinQ 5G με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κάμερας, για να προσφέρει μια προηγμένη εμπειρία καταγραφής video. Το LG  V60ThinQ 5G διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής και μια σειρά αισθητήρων time of flight – ToF, που περιλαμβάνουν φακό 64MP στην κύρια κάμερα για ευκρινέστερες, φωτεινότερες εικόνες ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Επίσης, η συσκευή ενσωματώνει έναν φακό ευρείας γωνίας 13MP για πιο ευέλικτες και ολοκληρωμένες λήψεις. Για πρώτη φορά σε μια συσκευή LG, το LG  V60ThinQ 5G υποστηρίζει εγγραφή video 8Κ για εκπληκτική ποιότητα 8K και αποτύπωση λεπτομερειών που κόβουν την ανάσα.

Παράλληλα με τις καινοτόμες λειτουργίες της φωτογραφικής κάμερας και video, το πιο πρόσφατο smartphone της LG αξιοποιεί παράλληλα και τις καλύτερες τεχνολογίες για ανώτερη απόδοση ήχου. Τέσσερα νέα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης επιτρέπουν την καταγραφή ήχων από διάφορες κατευθύνσεις για να παρέχουν ρεαλιστικές ηχητικές εμπειρίες ανεξάρτητα από το εξωτερικό περιβάλλον. Η συσκευή προσφέρει επίσης Voice Bokeh, ένα χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τις φωνές των χρηστών από το θόρυβο του περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους δημιουργούς περιεχομένου να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο θέμα του video ενώ μειώνουν τον υπερβολικό θόρυβο. Επίσης, μέσω του LG 3D Sound Engine, μια τεχνολογία επεξεργασίας ήχου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις τηλεοράσεις LG OLED, καθίσταται δυνατή η αναγνώριση του είδους του περιεχομένου βελτιώνοντας ανάλογα τον ήχο για μια πιο κινηματογραφική ποιότητα.

All-Day 5G

Σχεδιασμένη για να αξιοποιήσει στο έπακρο το 5G, η νέα συσκευή της σειράς V της LG ενσωματώνει μια ισχυρή μπαταρία 5.000mAh για εκτεταμένη χρήση της OLED οθόνης 6,8 ιντσών και της LG διπλής οθόνης, που σημαίνει περισσότερος χρόνος για streaming υψηλής ποιότητας παιχνίδια, ταινίες και βιντεοκλήσεις. Το LG V60ThinQ είναι επίσης εξοπλισμένο με τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm – το Snapdragon 865 Mobile Platform και το μόντεμ Snapdragon X55 5G – για να εξασφαλίζει την πιο γρήγορη και απρόσκοπτη 5G εμπειρία.

Σύγχρονος και λειτουργικός σχεδιασμός

Τόσο το τηλέφωνο όσο και η αναβαθμισμένη διπλή οθόνη διαθέτουν εκπληκτική ακρίβεια με οθόνη FHD + P-OLED και αναλογία 20,5:9 -σχεδόν μισή ίντσα μεγαλύτερες από τις προηγούμενες συσκευές. Παρόλα αυτά, η νέα διπλή οθόνη είναι εξαιρετικά ελαφριά χάρη στο λεπτότερο OLED πάνελ. Με το πίσω μέρος της συσκευής να διαθέτει αχνές ραβδώσεις για ασφαλέστερο κράτημα και το ίδιο μέγεθος OLED οθόνης που βρίσκεται στο V60ThinQ 5G, η LG διπλή οθόνη διπλασιάζει την ‘έκτασή’ της για να κάνει το multitasking, την παραγωγικότητα, τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία πιο ευχάριστη από ποτέ. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το 2,1 ιντσών Cover Display της διπλής οθόνης για να εμφανίζει πάντα βασικές πληροφορίες για εύκολη πρόσβαση με μια ματιά ή να σταματάει η προβολή τους μετά από 10 δευτερόλεπτα.

Το V60ThinQ 5G διαθέτει επίσης σχεδιασμό που συνδυάζει άψογα το μέταλλο και το γυαλί για μια εξαιρετική αίσθηση στο κράτημα. Σε δύο νέα συναρπαστικά χρώματα, με εκλεπτυσμένες γωνίες και μια ευρεία OLED οθόνη 6,8 ιντσών, το smartphone ανεβάζει το επίπεδο σχεδιασμού στην 5G εποχή.

«Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε συσκευές 5G που ξεχωρίζουν για να ανταποκριθούμε στις ολοένα μεγαλύτερες απαιτήσεις των καταναλωτών καθώς η παγκόσμια 5G αγορά ωριμάζει», δήλωσε ο Morris Lee, πρόεδρος της LG Mobile Communications Company. «Το LG V60ThinQ 5G με τη διπλή οθόνη είναι η ιδανική λύση για τους καταναλωτές που αγαπούν να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο στην 5G εποχή».

Το LG V60ThinQ 5G θα κυκλοφορήσει στις κύριες αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας από τον επόμενο μήνα.

Like this:

Like Loading…Source link