Τεχνολογία

Η Lenovo επιβεβαιώνει το τέλος των Legion gaming smartphones!


29 Mar Η Lenovo επιβεβαιώνει το τέλος των Legion gaming smartphones!

Posted at 16:06h
in Uncategorized
by Soustas

Υπήρξαν κάποιες εικασίες γύρω από τη Lenovo και Legion gaming smartphones. Οι φήμες υποστήριζαν ότι η σειρά  Legion έφτασε στο τέλος. Τώρα γνωρίζουμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει.

Την περασμένη εβδομάδα, κάποιος που πιστεύεται ότι είναι υπάλληλος της Lenovo δημοσίευσε ένα σχόλιο σχετικά με την Legion στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τον χρήστη, η Lenovo επέλεξε να κλείσει εντελώς την Legion.

Για να δώσει συνέχεια σε αυτόν τον ισχυρισμό, το Android Authority επικοινώνησε με τη Lenovo για σχόλια. Ένας εκπρόσωπος της Lenovo επιβεβαίωσε αργότερα στο Android Authority ότι η εταιρεία όντως τερμάτισε την επιχείρηση τηλεφώνων Legion.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Lenovo:

Η Lenovo διακόπτει τα κινητά τηλέφωνα gaming Legion με βάση το Android ως μέρος ενός ευρύτερου επιχειρηματικού μετασχηματισμού και της ενοποίησης του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών. Ως ηγέτης σε συσκευές και λύσεις gaming, η Lenovo έχει δεσμευτεί να προωθήσει την κατηγορία gaming σε όλους τους παράγοντες μορφής, καθώς και να επικεντρωθεί εκεί όπου μπορεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη αξία στην παγκόσμια κοινότητα gaming.
Με τη λήξη της σειράς τηλεφώνων gaming της Lenovo, το μέλλον δεν φαίνεται ακριβώς καλό για τη βιομηχανία. Η Xiaomi αγωνίζεται επίσης πρόσφατα με τη σειρά Black Shark, απολύοντας εκατοντάδες εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις της.

Αλλά δεν είναι όλα τόσο καταδικασμένα, ορισμένες μάρκες εξακολουθούν να κρατιούνται. Για παράδειγμα, η ASUS εξακολουθεί να είναι ισχυρή με τη σειρά ROG Phone. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το ROG Phone 7 στις 13 Απριλίου.

Πηγή