Τεχνολογία

Η GIANTS Software αποκαλύπτει το cinematic trailer του Farming Simulator 23


19 Apr Η GIANTS Software αποκαλύπτει το cinematic trailer του Farming Simulator 23

Posted at 00:15h
in GAMES
by Soustas

Η GIANTS Software αποκάλυψε το συναρπαστικό CGI trailer του Farming Simulator 23, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου για το Nintendo Switch™ και τις φορητές συσκευές. Πάνω από 3 χρόνια μετά τον προκάτοχό του, το Farming Simulator 20, αυτός είναι ο πιο πρόσφατος πλέον τίτλος του επιτυχημένου σε όλο τον κόσμο Farming Simulator franchise, ο οποίος γίνεται γνωστός με ένα περίτεχνο cinematic trailer.

15 χρόνια Farming Simulator

 

Στο Farming Simulator, οι παίκτες επιλέγουν τι είδους αγρότες θέλουν να γίνουν: μπορούν να χτίσουν μια γεωργική αυτοκρατορία από το μηδέν καλλιεργώντας αγρούς, ασχολούμενοι με τον εξοπλισμό της δασοκομίας, ή φροντίζοντας ζώα, όπως τα κοτόπουλα που προστέθηκαν πρόσφατα στη σειρά.

 

«Η σειρά Farming Simulator βρίσκεται στην αγορά από το 2008, ενώ η πρώτη έκδοση για φορητές συσκευές κυκλοφόρησε το 2012», εξηγεί ο Thomas Frey, Creative Director της GIANTS Software. «Προσθέτουμε σταθερά καινούρια στοιχεία και σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που γιορτάζω τη νέα κυκλοφορία με ένα έντονο και διασκεδαστικό cinematic trailer»!

 

Ψυχαγωγικό trailer για μια χαλαρωτική εμπειρία

 

Η GIANTS Software συνεργάστηκε για ακόμα μία φορά με την Capsule Studio, που ήδη πρόσφερε ένα βραβευμένο CGI trailer για τον βασικό τίτλο, το Farming Simulator 22. Το νέο cinematic trailer έχει ξανά τους ίδιους πρωταγωνιστές, έναν πατέρα με την κόρη του, υπό τους ήχους ενός soundtrack γεμάτου ένταση, επιδεικνύοντας τη διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι και το κυνήγι μιας κότας.

 

Το Farming Simulator 23 είναι ένα οικογενειακό, χαλαρωτικό παιχνίδι με πολλές δραστηριότητες και τεράστια επιλογή μηχανημάτων, καθώς διαθέτει πάνω από 100 οχήματα και εργαλεία. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν νέα σπαρτά όπως τα σταφύλια και οι ελιές, νέους μηχανισμούς όπως οι αλυσίδες παραγωγής και δραστηριότητες όπως το όργωμα και η αφαίρεση των άγριων χόρτων – και όλα αυτά σε δύο ψυχαγωγικούς χάρτες.

 

Το Farming Simulator 23 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2023. Οι προ-παραγγελίες για το Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition έχουν ξεκινήσει σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και στο Nintendo eShop. Οι εκδόσεις για iPhone, iPad και συσκευές Android™ είναι διαθέσιμες στο App Store και στο Google Play αντίστοιχα. 

Πηγή