Τεχνολογία

Η DIVITEC ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τις Kodak και AgfaPhoto


23 Feb Η DIVITEC ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τις Kodak και AgfaPhoto

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τη γνωστή εταιρεία Kodak. Ως επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα,  επεκτείνει τη  γκάμα προϊόντων της με την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά νέων προϊόντων εικόνας και ήχου.

Καινοτόμα κιάλια

Στο πλαίσιο αυτό, η DIVITEC εισάγει τα επαγγελματικά κιάλια με κωδικούς BCS200, BCS600 και BCS800. Με μεγέθυνση έως και 10 φορές και οπτικό πεδίο έως και 126 μέτρα, είναι ιδανικά για τους λάτρεις της περιπέτειας και τη φύσης. Με κεντρικό τροχό εστίασης και πραγματικό οπτικό πεδίο έως και 7,2ο, εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, μειώνοντας τις εσωτερικές αντανακλάσεις και τις χρωματικές εκτροπές, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία των ματιών. Όλοι οι νέοι κωδικοί διαθέτουν θήκη μεταφοράς, αλλά και ειδικό ύφασμα καθαρισμού για την καλύτερη προστασία του εξοπλισμού.

Μοντέρνες Ψηφιακές Κορνίζες

Επεκτείνοντας την υπάρχουσα συλλογή ψηφιακών κορνιζών, η DIVITEC εισάγει δύο νέους κωδικούς από την Kodak. Οι νέες κορνίζες 7” και 10”, συνδυάζουν την ψηφιακή εικόνα με έναν κομψό, μαύρο ή απλό, ξύλινο σκελετό. Οι οθόνες LED εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εικόνας, ενώ οι λειτουργίες ρολογιού και ημερολογίου καθιστούν τις ψηφιακές κορνίζες ένα χρήσιμο, καθημερινό εργαλείο.

Ψηφιακά Film Scanners

Για τους λάτρεις και τους επαγγελματίες της φωτογραφίας, η DIVITEC εισάγει τα νέα ψηφιακά Film Scanners, που εκσυγχρονίζουν φιλμ και διαφάνειες, μετατρέποντάς τα σε μορφή JPEG. Το νέο Kodak Scanza Digital Film Scanner υποστηρίζει φιλμ 135 (36x24mm), 126 (27x27mm), 110 (17x13mm), Super 8 (4,01×5,79mm), μονόχρωμα φιλμ αλλά και διαφάνειες, με ανάλυση που αγγίζει τα 22MP. Με την οθόνη LCD 3,5”, οι χρήστες μπορούν να δουν άμεσα το φωτογραφικό υλικό, ενώ μέσω της θύρας USB, της υποδοχής κάρτας SD και της θύρας HDMI μπορούν να το παρουσιάσουν και να το μεταφέρουν σε οποιαδήποτε συσκευή. Αντίστοιχα, το Kodak Mini Film Scanner συνδυάζει την πρακτικότητα με τον συμπαγή και φορητό σχεδιασμό. Διαθέτει οθόνη LCD 2,4” και 128MB εσωτερικής μνήμης, αλλά και δυνατότητες σύνδεσης με άλλες συσκευές, καθιστώντας ευκολότερη τη μετατροπή και επεξεργασία των φωτογραφιών.

 

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την Kodak, η DIVITEC εισάγει και το δημοσιογραφικό καταγραφέα ήχου VRC550. Η συσκευή καταγραφής διαθέτει οθόνη 1,4” και εσωτερική μνήμη 16GB, που προσφέρει μέγιστο χρόνο εγγραφής 725 ώρες, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου παρέχει αυτονομία έως και 20 ώρες. Παράλληλα, διαθέτει δυνατότητα ηχογράφησης με φωνητική ενεργοποίηση και λειτουργία μείωσης θορύβου, που παρέχουν άμεση εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας σε μορφές WAV και MP3.

Τέλος, διευρύνοντας τη συνεργασία της με τη γερμανική AgfaPhoto, η DIVITEC εισάγει στην ελληνική αγορά το Agfa Vlogging Bundle Realishot VLG-4K Optical. Με δυνατότητας λήψης φωτογραφιών έως και 24MP και καταγραφής βίντεο 4Κ, είναι το απόλυτο εργαλείο vlogging. Το τρίποδο με μπαταρία, η κάρτα microSD και το ειδικό μικρόφωνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε vlogger, ενώ η οθόνη 3” με δυνατότητα ανάκλησης καθιστά εύκολα και άμεσα προσβάσιμο το περιεχόμενο.

Όλα τα προϊόντα της Kodak και της AgfaPhoto είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη για το service και την εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα ανακαλύψουν μέσω του συνδέσμου: https://divitec.gr

Πηγή