Τεχνολογία

Η BEWISE υλοποιεί έργο Dynamics 365 Marketing app και μπαίνει δυναμικά στο χώρο των business apps


30 May Η BEWISE υλοποιεί έργο Dynamics 365 Marketing app και μπαίνει δυναμικά στο χώρο των business apps

Posted at 12:45h
in BUSINESS, SOFTWARE
by Soustas

H BEWISE έχει επενδύσει από την αρχή της στο Microsoft Dynamics 365 Marketing app, ώστε να υλοποιεί έργα marketing automation υψηλών απαιτήσεων σε μεγάλους οργανισμούς. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα Business Applications (BizzApps) του οικοσυστήματος της Microsoft, τα οποία είναι 100% integrated, προσφέρει συνολικό digital transformation, που επεκτείνεται σε θέματα διαχείρισης πελατών, omnichannel marketing, data analysis και collaboration.

 

Πρόσφατα, υλοποίησε για Όμιλο αλυσίδας ξενοδοχείων  ένα εξειδικευμένο σύστημα marketing, βασισμένο στο Dynamics 365 Marketing app, προχωρώντας σε ένα μεγάλο και στρατηγικό Project μετασχηματισμού των υπηρεσιών που θα παρέχονται.  Το σύστημα καλύπτει τις παρακάτω λειτουργικές ανάγκες:

Δημιουργία βάσης πελατών με βασικά στοιχεία επικοινωνίας, δημογραφικά στοιχεία, σχέσεις μεταξύ τους
Σχεδιασμό και εκτέλεσηmarketing campaigns και ανάλυση των αποτελεσμάτων τους
Δημιουργίαcustomer journeys για την προσέλκυση νέων πελατών / μελών
Σύνδεση με τοPMS σύστημα της εταιρείας, για την καταγραφή των κρατήσεων και των υπολοίπων αγορών των πελατών και την ανάλυση της αγοραστικής τους συμπεριφοράς
Segmentation πελατών και σχεδιασμό εξατομικευμένωνmarketing ενεργειών

H εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής της BEWISE, βοηθά τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις δραστηριότητές τους, προσφέροντας λύσεις αιχμής που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους με στόχο να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, προσφέροντας παράλληλα την ασφάλεια των συστημάτων τους. Ως αποτέλεσμα, το κλείσιμο της χρονιάς βρήκε την BEWISE να συνεργάζεται σε πληθώρα έργων σχετικά με ERP, CRM, Business Intelligence και Ψηφιοποίηση Διαδικασιών, με χρήση των τεχνολογιών που προσφέρει η Microsoft σε θέματα Βusiness Αpplications και collaboration.

 

Με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Cybersecurity σε Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία).     

Μάθετε περισσότερα για την BEWISE στο www.bewise.gr.      

 

Πηγή