Τεχνολογία

Η AMPLUS στη λίστα Best Workplaces in Technology 2023


22 Oct Η AMPLUS στη λίστα Best Workplaces in Technology 2023

Posted at 22:14h
in BUSINESS
by Soustas

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις τεχνολογίας με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα έχει τη χαρά να βρίσκεται –και πιστοποιημένα πλέον– η AMPLUS Technologies.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου, δυναμικού και ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας για τους ανθρώπους της, που είναι ταυτόχρονα ασφαλές, υγιές, παραγωγικό, συμπεριληπτικό. Ένα περιβάλλον που απελευθερώνει τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα των εργαζομένων.

Η λίστα Βest Workplaces in Technology του Οργανισμού Great Place to Work® Hellas καταρτίζεται για πρώτη φορά φέτος και η συμπερίληψη της AMPLUS Technologies σε αυτήν ήρθε μετά από ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον. Η κατάταξη των εταιρειών προέκυψε από την αξιολόγηση των εργαζομένων (Trust Index score) σε συνάρτηση με τη μεθοδολογία «For All». Για να δημιουργήσει τη λίστα Best Workplaces in Technology, το Great Place To Work® Hellas ανέλυσε τις απαντήσεις 8.500 περίπου εργαζομένων από 45 Great Place To Work-Certified™ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας στην Ελλάδα, γεγονός που καθιστά ακόμη περισσότερο σημαντική τη διάκριση που απέσπασε η AMPLUS Technologies.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS Technologies, Γιώργος Δαμανάκης ανέφερε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που η AMPLUS κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα των εταιρειών τεχνολογίας με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Η διάκριση αυτή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη και τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας σημαντικές παροχές, φροντίζοντας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας, στους οποίους και αφιερώνω αυτή την επιτυχία, για την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο και το πάθος τους, που είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας με στόχο την κορυφή».

Πηγή