Η Amazon θέλει να καλύψει 30.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης
16 Sep Η Amazon θέλει να καλύψει 30.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Posted at 16:47h
in BUSINESS
by Soustas

Η εκδήλωση, που ονομάστηκε Ημέρα Καριέρας της Amazon (Amazon Career Day), θα πραγματοποιηθεί σε 6 πόλεις στις 17 Σεπτεμβρίου: Άρλινγκτον, Βιρτζίνια (όπου θα βρίσκεται η επερχόμενη δεύτερη έδρας της) εταιρείας, Βοστώνη, Σικάγο, Ντάλας, Νάσβιλ, Τενεσί και Σιάτλ. Όλες οι θέσεις έρχονται με ευκαιρίες παροχών, λέει ο Αμαζόνιος, και οι μισθοί ξεκινούν από 15 δολάρια ανά ώρα.

“Αυτές είναι θέσεις εργασίας με άκρως ανταγωνιστικές απολαβές και πλήρη οφέλη από την πρώτη μέρα, καθώς και ευκαιρίες κατάρτισης για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων σε τομείς υψηλής ζήτησης όπως η ρομποτική και η μηχανική μάθηση”, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Τζεφ Μπέζος σε δήλωση του.

Πέρα από τις μόνιμες θέσεις, η εταιρεία αρχίζει επίσης να επανδρώνει δεκάδες χιλιάδες εποχιακές θέσεις εργασίας. Αυτές οι θέσεις ξεκινούν επίσης από 15 δολάρια ανά ώρα.

Αυτή είναι η δεύτερη τεράστια έκθεση για την απασχόληση που φιλοξένησε η Amazon, τα τελευταία δύο χρόνια. Τον Αύγουστο του 2017, η «Ημέρα Εργασίας Amazon» στόχευσε να καλύψει 50.000 θέσεις, και διοργάνωσε εκθέσεις εργασίας σε δώδεκα τοποθεσίες ανά την αμερικανική επικράτεια.

Αυτό όμως δεν πήγε όπως είχε αναμένοταν, καθώς μόνο 20.000 άνθρωποι εμφανίστηκαν (και είναι ασαφές σε πόσους από αυτούς προσφέρθηκαν θέσεις).

Η εταιρεία ψάχνει μια ευρεία ποικιλία εργαζομένων, που κυμαίνονται από ανθρώπους να εργάζονται στις αποθήκες μέχρι προγραμματιστές λογισμικού και επιστήμονες υπολογιστών. Για να εγγραφείτε στις s εκθέσεις εργασίας ή να μάθετε περισσότερα για τις ανοικτές θέσεις, οι υποψήφιοι καλούνται να επισκεφθούν την σελίδα amazon.jobs/careerday.

Πηγή: fortunegreece.com

Like this:

Like Loading…Source link