Ειδήσεις

Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι θα έχει δική της εκπομπή στο MSNBC


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 02:39

Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι εντάσσεται στο δυναμικό του MSNBC και θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή από το 2023.

Το καλωδιακό κανάλι ειδήσεων, που ανήκει στον όμιλο NBC Universal, ανακοίνωσε το νέο του απόκτημα. Η ελληνικής καταγωγής Τζεν Ψάκι αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο στις 13 Μαΐου.

Θα εμφανίζεται σε εκπομπές του MSNBC και του NBC News έως ότου ετοιμαστεί το προσωπικό της σόου. Σύμφωνα με ενημέρωση από το ειδησεογραφικό τμήμα, η εκπομπή της Ψάκι θα μεταδίδεται από την πλατφόρμα streaming Peacock του NBC Universal από το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Στην παρούσα φάση, η Τζεν Ψάκι δεν θα έχει εκπομπή στο MSNBC, μια απόφαση που προκάλεσε έκπληξη για τέτοιου υψηλού προφίλ πρόσληψη. Η επιτυχημένη θητεία της στην αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου την έχει κάνει πρόσωπο οικείο στους τηλεθεατές και το MSNBC θα μπορούσε να την αξιοποιήσει στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time), επισημαίνουν αναλυτές.

Η Τζεν Ψάκι δεν είναι καινούργια στις τηλεοπτικές ειδήσεις. Υπήρξε συνεργάτιδα του CNN αφότου διετέλεσε διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα και εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Το 2004 συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του τότε υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Τζον Κέρι.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 02:39

Πηγή