Τεχνολογία

Η πρωτοποριακή σειρά Evnia της Philips παρουσιάζει τη νέα οθόνη της με όλα τα παρελκόμενα.


21 Feb Η πρωτοποριακή σειρά Evnia της Philips παρουσιάζει τη νέα οθόνη της με όλα τα παρελκόμενα.

Posted at 00:53h
in HARDWARE, PC
by Soustas

– Αυτή η νέα οθόνη θα κάνει την πραγματικότητα να μοιάζει με παιχνίδι.

Η καινοτομία χτυπάει την πόρτα του gaming σύμπαντος και μαζί της η σειρά Philips Evnia, που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός διασκεδαστικού, καινοτόμου και φιλόξενου περιβάλλοντος gaming. Ακριβώς όπως προωθεί τη θετική αλλαγή μέσα από το κεντρικό της μότο, η Philips Evnia έρχεται να ανατρέψει το τοπίο και με το λανσάρισμα της νέας της οθόνης, Philips Evnia 42M2N8900.

Η Philips Evnia 42M2N8900

Παρόλα αυτά δεν είναι το μόνο θετικό που φέρνει στο προσκήνιο. Η νέα οθόνη αποτελεί μέρος της σειράς Evnia 8000 – πρόκειται για τη ναυαρχίδα των προϊόντων Evnia – και η σειρά αυτή διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που θα παρέχουν μια απολύτως ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Εικόνα True 10-bit για πιο ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, οθόνη OLED για βαθύτερη αντίθεση, ρυθμό ανανέωσης 138Ηz για πιο γρήγορη ανανέωση σελίδων, χρόνο απόκρισης 0.1ms GTG για άμεση ανταπόκριση, τεχνολογία DTS για βελτιωμένο ήχο, και ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840×2160) για απόλυτη ακρίβεια εικόνας. Επιπλέον, η νέα οθόνη διαθέτει λεπτό πλαίσιο και στις 4 πλευρές με μέγεθος 42”, διακόπτη KVM για δύο υπολογιστές ταυτόχρονα, θύρα USB-C, και βάση ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος (HAS) για μέγιστη άνεση και ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Το νέο μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό Ambiglow, που αποτελεί αποκλειστικότητα των οθονών Evnia και σήμα κατατεθέν της σειράς Evnia 8000. Όμως τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τη Philips Evnia 42M2N8900 να ξεχωρίζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης 138Ηz, η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, και η τεχνολογία OLED. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν στον χρήστη ομαλή εμπειρία gaming και ολοζώντανη εικόνα.

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω το νέο μοντέλο Philips Evnia. Όλοι εμείς στην Evnia ελπίζουμε ότι η νέα οθόνη θα σας καταπλήξει με τα χρώματα της», δήλωσε η Global Marketing Lead of Philips Monitors and IT Accessories, Xeni Bairaktari. «Πέρα από την εκπληκτική ταχύτητα gaming που προσφέρει, το προϊόν αυτό έχει και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας. Με τη νέα τεχνολογία OLED, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πλέον καθηλωτική εμπειρία gaming, με τα πιο ζωντανά χρώματα και το πιο εντυπωσιακό κοντράστ».

 

Gaming πέραν της καινοτομίας

Ένας από τους στόχους της σειράς Evnia 8000 είναι να προσφέρει «εμπειρία παιχνιδιού που ξεπερνά την έννοια της καινοτομίας» και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η τεχνολογία OLED στο gaming: Είναι τόσο πρωτοποριακή, τόσο εντυπωσιακά δυναμική. Εν κατακλείδι, η Philips Evnia 42M2N8900 προσφέρει μεγαλύτερο χώρο οθόνης, πιο ζωντανά χρώματα, ταχύτερους ρυθμούς παιχνιδιού και τον οπίσθιο φωτισμό Ambiglow, μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς Philips Evnia.

Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την κομψή σχεδίαση της, η Philips Evnia προσδοκά να προσφέρει κάτι εντελώς νέο, και ίσως λίγο πιο συμπεριληπτικό.

Διαθεσιμότητα Evnia 42M2N8900

Η Philips Evnia 42M2N8900 θα κυκλοφορήσει είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 1699 €. Τα περιφερειακά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να απογειώσουν τις δυνατότητες των οθονών της σειράς Evnia θα είναι διαθέσιμα μετά τον Ιούνιο του 2023.

Πηγή