Ειδήσεις

«Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, 22:43

Στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο Μίτσελ, μετά την εμφατική (5-0) νίκη των Πειραιωτών επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή:

Για την απόκτηση ενός εξτρέμ και το εάν παραμένει προτεραιότητα: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους παίκτες αυτούς. Είμαστε οι ίδιοι που ισοφαρίστηκαμε σε 2-2 με τον ΠΑΣ από έλλειψη καλής στάσης. Χρειαζόμαστε πολλά απογεύματα για την κανονικότητά μας. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάντα ανταγωνισμό στο ρόστερ. Όλες οι αλλαγές σήμερα πήγαν καλά. Αυτό είναι προειδοποίηση για όλους. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν διαφορετική την 11άδα».

Για το ότι στα άσχημα αποτελέσματα ευθύνεται ο προπονητής και στα καλά οι παίκτες: «Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πιο παλιό αυτό το ρητό από μένα. Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για ό,τι κακό γίνεται και τις κακές αποφάσεις. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο όταν ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας είχαν αυτά τα τελειώματα. Δεν ψάχνω πουθενά αλλού την ευθύνη. Να κοιτάς το που φταις εσύ. Να κοιτάς στον καθρέφτη. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν υπεύθυνος. Τώρα είναι οι παίκτες. Νιώθω να δικαιώνομαι όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα».

Για τα μεταγραφικά και την ανάγκη ενίσχυσης: «Δεν αλλάζει τίποτα. Το πλάνο συνεχίζει όπως είναι. Χρειαζόμαστε κανονικότητα. Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερη θέση στο πρωτάθλημα. Πάντα μιλάμε με τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή και με τον Αβραάμ. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση για τον ανταγωνισμό».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, 22:50

Πηγή