Τεχνολογία

Η νέα SuperWide 32:9 οθόνη της Philips


14 Nov Η νέα SuperWide 32:9 οθόνη της Philips

Posted at 02:16h
in HARDWARE
by Soustas

Με ένα νέο οπλοστάσιο χαρακτηριστικών για να συνοδεύει την κυκλοφορία του, η Philips θα προσθέσει ένα νέο monitor στη γκάμα προϊόντων της σειράς B2B 5000, στις 9 Νοεμβρίου 2023.

Το νέο μοντέλο Philips 49B2U5900CH είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη SuperWide 32:9 (48.8 ίντσες), που αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά αυτού του monitor, και φέρνει νέες λειτουργίες, όπως το Busylight και έναν κυρτό Γάντζο Ακουστικών, που δεν έχει ξανακυκλοφορήσει σε οθόνη της Philips.

Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τη βάση σύνδεσης USB-C με RJ45 και την πιστοποίηση TUV Rheinland Eyesafe, καθιστούν την οθόνη Philips 49B2U5900CH ιδανική για εργαζόμενους γραφείου που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους στον εργασιακό χώρο, καθώς και για όσους εργάζονται από το σπίτι και χρειάζονται ένα προϊόν που ενισχύει τη συνεργασία και διευκολύνει την καθημερινότητα τους.

 

Ιδανικό για Συνεργασία με τις λειτουργίες Windows Hello™ και Busylight

Η Philips 49B2U5900CH έχει σχεδιαστεί με σκοπό να δημιουργεί ένα δυναμικότερο περιβάλλον εργασίας. Για τους επαγγελματίες που εργάζονται σε περιβάλλον γραφείου, το νέο Busylight βρίσκεται στο πάνω μέρος της κάμερας της οθόνης και μπορεί να συγχρονίζεται με τις Καταστάσεις Ενεργείας του Microsoft Teams, ώστε οι συνάδελφοι να γνωρίζουν αν οι άλλοι βρίσκονται σε κλήση ή όχι.

Εκτός από τη λειτουργία του Busylight, ένα άλλο χαρακτηριστικό της οθόνης 49B2U5900CH, που συμβάλλει ενεργά στη συνεργασία, είναι η κάμερα 5MP με τη λειτουργία του Microsoft Hello™. Οι χρήστες μπορούν να έχουν εμπειρία κλήσης με τέλεια ποιότητα εικόνας και παράλληλα να συνδέονται αυτόματα σε όλους τους λογαριασμούς Microsoft με την αναγνώριση προσώπου που υποστηρίζει η λειτουργία Microsoft Hello™·, καθιστώντας έτσι την οθόνη Philips 49B2U5900CH ένα εξαιρετικό εργαλείο γραφείου.

Μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης για υψηλότερη παραγωγικότητα

Πολλές λειτουργίες καθιστούν την Philips 49B2U5900CH ιδανική επιλογή για την αύξηση της παραγωγικότητας στον χώρο εργασίας, με μία από αυτές είναι η μεγάλη οθόνη SuperWide 32:9.

Σχεδιασμένη για να αντικαταστήσει τη χρήση πολλαπλών οθονών, η μεγάλη οθόνη 48,8 ιντσών και με ανάλυση 5120 x 1440 pixels, αποδίδει όσο δύο οθόνες Quad HD 16:9 δίπλα-δίπλα. Επιπλέον, η οθόνη Philips 49B2U5900CH διαθέτει γωνίες θέασης 178 x 178 βαθμών και αντίθεση 3000:1, πράγμα που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν με απόλυτη σαφήνεια από οποιαδήποτε γωνία. Επομένως, με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, οι χρήστες μπορούν να εργαστούν με ένα ομαλότερο τρόπο, χρησιμοποιώντας μία μόνο οθόνη που έχει σχεδιαστεί για την ολοκλήρωση πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα και από οποιαδήποτε γωνία.

Συνδεσιμότητα και πολυχρηστικότητα στο απόγειο της

Εκτός από το ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, η οθόνη Philips 49B2U5900CH διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανικό εργαλείο για κάθε είδους εργασία. Η πιο πρόσφατη προσθήκη που βελτιώνει τη συνδεσιμότητα του χρήστη είναι το Smart KVM. Συνήθως, ένας ενσωματωμένος διακόπτης KVM χρησιμοποιείται για την εναλλαγή πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού περιμετρικά της οθόνης. Ωστόσο, με τη λειτουργία Smart KVM οι χρήστες αρκεί να πατήσουν τρεις φορές το πλήκτρο “ctrl” για να μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ πολλαπλών υπολογιστών.

Στα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας της οθόνης Philips 49B2U5900CH ξεχωρίζει και η νέα βάση σύνδεσης USB-C με RJ45, το απόλυτο χαρακτηριστικό για τη διευκόλυνση της ροής εργασίας. Οι πολυχρηστικές υποδοχές USB-C επιτρέπουν την παροχή ισχύος έως και 100 W, καθώς και τη μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας από και προς συσκευές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βάση σύνδεσης USB-C της οθόνης Philips 49B2U5900CH είναι επίσης εξοπλισμένη με υποδοχή RJ45 που μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα μετάδοσης έως και 1G.

Επιπλέον χαρακτηριστικά της Philips 49B2U5900CH

Η υψηλή εμπειρία συνδεσιμότητας και η δυνατότητα εύκολης και άμεσης συνεργασίας δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα της Philips 49B2U5900CH. Αυτή η οθόνη εγγυάται μια εμπειρία εικόνας υψηλής ποιότητας κατάλληλη για όλα τα επαγγέλματα με την πιστοποίηση DisplayHDR™ 400, την τεχνολογία SmartImage και την γκάμα των 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων. Επιπλέον, η οθόνη Philips 49B2U5900CH διαθέτει ένα νέο άγκιστρο ακουστικών που μπορεί να κρεμαστεί από το πλάι του monitor, μια βάση ρυθμιζόμενου ύψους (HAS) και μια βάση VESA, η οποία εξασφαλίζει μια βολική και άνετη εμπειρία θέασης.

Τέλος, η οθόνη Philips 49B2U5900CH είναι επικυρωμένη με την πιστοποίηση TUV Rheinland Eyesafe,  η οποία συμβάλλει στην βελτιστοποίηση των συνθηκών για να αντέχουν τα μάτια ευκολότερα πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη. Επιπλέον, αυτή η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι η οθόνη Philips 49B2U5900CH κατασκευάστηκε για να προστατεύει από τις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία από τη μακροχρόνια έκθεση στο μπλε φως.

Η οθόνη Philips 49B2U5900CH θα είναι διαθέσιμη για αγορά στα μέσα Νοεμβρίου στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 1199,00 €.

Πηγή