Ειδήσεις

Η Κουάνα Τσάσινγκορς θα έλεγε στον νεότερο εαυτό της ότι είναι όμορφη


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, 12:06

Η Κουάνα Τσάσινγκορς (Quannah Chasinghorse) βρέθηκε στα Green Carpet Fashion Awards στο Λος Άντζελες και απάντησε στο ερώτημα τι θα συμβούλευε στον νεότερο εαυτό της.

 «Θα έλεγα στη νεαρή Κουάνα ότι είναι όμορφη», είπε το μοντέλο στο αμερικανικό περιοδικό People. «Και ό,τι κι αν σου λένε οι άνθρωποι, όσοι νταήδες κι αν σου λένε ότι δεν είσαι όμορφη, είσαι».

Και συνέχισε: «Και έχεις τόση δύναμη στη φωνή σου και η φωνή σου μεταφέρει τη δύναμη γενεών, επειδή ο λαός σου έχει υποφέρει από αμέτρητες απόπειρες γενοκτονίας. Και το γεγονός ότι είσαι ακόμα εδώ αυτό οφείλεται στις ρίζες σου».

 

Το ιθαγενές μοντέλο που αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, θα έλεγε επίσης στον νεότερο εαυτό του ότι η ύπαρξή του είναι αρκετή. «Η ύπαρξή μου είναι ριζική και θέλω απλώς να παρηγορήσω τη νεαρή Κουάνα και απλώς να της πω ότι η ύπαρξή σου είναι ριζική, και είσαι όμορφη, και η εμπειρία σου είναι αρκετή».

 

Αποκάλυψε επίσης ότι αισθάνεται πιο όμορφα όταν είναι «στο σπίτι ξαπλωμένη στα χόρτα και γίνεται ένα με τη γη». Και συνέχισε: «Είμαστε η φύση. Και έτσι όταν είμαι συνδεδεμένη μ’ αυτή, όταν είμαι συνδεδεμένη με όλο μου το είναι, τότε είναι που νιώθω πιο σίγουρη και πιο όμορφη και νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου».

 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εκδήλωσης, τα Green Carpet Fashion Awards γιορτάζουν τις θετικές δυνάμεις στη μόδα και την ψυχαγωγία και τους ανθρώπους που κάνουν αλλαγές, που κοιτάζουν την κρίση και τις συγκρούσεις στα μάτια για να υποστηρίξουν την ελπίδα και τη βαθιά, αληθινή δουλειά για μεταμόρφωση.

«Είναι λυπηρό, γιατί μεγάλωσα σε μια κοινότητα που είναι τόσο μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο κατά μία έννοια, όπου δεν έχουμε πρόσβαση σε παντοπωλεία ή στην πολυτέλεια αυτού που έχουμε όλοι εδώ», είπε.

«Αλλά μπορώ να βεβαιώσω ότι οι άνθρωποι μου, πίσω στην πατρίδα μου, που εξακολουθούν να ζουν εκεί έξω έτσι, που δεν έχουν αυτή την προσβασιμότητα, που αισθάνονται απελπισμένοι επειδή το σπίτι τους καταστρέφεται από κλιματικές καταστροφές, ότι όταν με βλέπουν να ξέρουν ότι έχουν φωνή, ότι υπάρχει εκπροσώπηση, υπάρχει ελπίδα», συνέχισε η Τσάσινγκορς, προσθέτοντας: «Και ότι προσπαθώ για το καλύτερο και εμφανίζομαι σε αυτούς τους χώρους με αυθεντικό και θετικό τρόπο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, 12:06

Πηγή