Τεχνολογία

Η εκδοτική εταιρία GIANTS Software δημιουργεί παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών
26 Mar Η εκδοτική εταιρία GIANTS Software δημιουργεί παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών

Posted at 21:12h
in BUSINESS
by Soustas

Η GIANTS Software ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι ίδρυσε ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπορικών συνεργατών στο πλαίσιο της ανεξάρτητης έκδοσης των τίτλων της: από την έδρα της εταιρίας στην Ελβετία, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία, ως τη Βόρειο και Νότιο Αμερική. Ως εκδοτική εταιρία, η GIANTS Software θα εκδίδει πλέον η ίδια τους τίτλους της και θα ηγείται της παγκόσμιας τοποθέτησης και της επικοινωνίας του brand μέσω των συνεργατών της.

Μαζί με πολλαπλούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, η εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης του Farming Simulator θα διευρύνει την επιρροή της επιβλέποντας ένα στενό δίκτυο συνεργατών, διανέμοντας και προωθώντας τους μελλοντικούς τίτλους της αναγνωρισμένης από το κοινό και τους κριτικούς σειράς παιχνιδιών. Η GIANTS Software θα υποστηρίξει τοπικές ενέργειας στο πλαίσιο μιας συνολικής στρατηγικής για να γνωρίσει και να επικοινωνήσει τους τίτλους σε παίκτες όλου του κόσμου.

«Έχουμε εξελιχθεί πολύ από τότε που ξεκινήσαμε την έκδοση των παιχνιδιών μας πέρσι», σχολιάζει ο Boris Stefan, Head of Publishing της GIANTS Software, μετά τη δημιουργία μιας καλά οργανωμένης ομάδας στο εσωτερικό της εταιρίας το 2020. «Η επιμελής προετοιμασία μας πρόσφερε εξαιρετικούς συνεργάτες. Όχι μόνο ταιριάζουν τέλεια στο brand μας, αλλά είναι παράλληλα όσο αφοσιωμένοι και ικανοί ελπίζαμε να είναι. Μαζί, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε το Farming Simulator σε όλους τους παίκτες του κόσμου, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί».

Με τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών, η GIANTS Software όχι μόνο αυξάνει την επιρροή και την αναγνωρισιμότητα του brand της σε όλο τον κόσμο, αλλά και την ανεξαρτησία της ως εκδοτική εταιρία παιχνιδιών που αναπτύχθηκε για να γίνει αυτόνομη. Είκοσι δύο συνεργάτες έχουν ήδη αποφασίσει να ακολουθήσουν την εταιρία σε αυτό το εγχείρημα – και ο αριθμός τους αυξάνει:

ARAL
astragon Entertainment
Cenega
Colby, ComputerLand Group Company
DigitalBros
Ecoplay
Enarxis Dynamic Media
ERC
Five Star Games
Gamesplanet (Metaboli SA)
Koch Media
MUVE
Netzah Game
PAN Vision
Play Art
Playman
Simactive Distribution
Soft Source
Solutions 2 GO
Thali AG
U&I Entertainment
XD Inc.

«Με τους νέους μας συνεργάτες θα ενισχύσουμε την ήδη σπουδαία βάση του επιτυχημένου παρελθόντος της σειράς και θα διαβεβαιώσουμε ότι το μέλλον του Farming Simulator θα προσφέρει σπουδαία αποτελέσματα σε όλους – κυρίως στους αφοσιωμένους μας οπαδούς, φυσικά. Η ομάδα έκδοσης θα συνεχίσει να διαβεβαιώνει ότι είμαστε έτοιμοι να αντλήσουμε τις πλήρεις δυνατότητες μας για να κάνουμε το Farming Simulator και την παγκόσμια κοινότητα του να ανθίσει», λέει ο Christian Ammann, CEO της GIANTS Software.

Με το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών της και τη δική της ομάδα έκδοσης, η GIANTS Software θα διευρύνει τη δραστηριότητα της στο μέλλον και θα εκδίδει και τα προϊόντα άλλων εταιριών ανάπτυξης.

Ποια είναι η GIANTS Software

Η GIANTS Software GmbH είναι μια διεθνής εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών από την Ελβετία, που ιδρύθηκε το 2004 και είναι παγκόσμια γνωστή για τη δημιουργία της δημοφιλούς σειράς Farming Simulator. Η ομάδα έχει γραφεία στην Ελβετία (Ζυρίχη), στη Γερμανία (Ερλάγκεν), στις ΗΠΑ (Σικάγο) και στην Τσεχία (Μπρνο), είναι αφοσιωμένη στη στενή επαφή με την αγροτική βιομηχανία και την επικοινωνία με την κοινότητα της.

Ποια είναι η σειρά Farming Simulator

Από το 2008, πάνω από 25 εκατομμύρια εκδόσεις του Farming Simulator έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο. Η σειρά παιχνιδιών έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, στις οποίες περιλαμβάνονται κονσόλες, κινητά τηλέφωνα, tablets και PCs από το 2008. Από την αρχή, η ομάδα επέτρεψε στους χρήστες να δημιουργούν mods με την ιδιόκτητη GIANTS Engine. Με το Farming Simulator League (FSL), η σειρά εισήρθε στον χώρο των ανταγωνιστικών eSports το 2019 – με ομάδες που αγωνίζονται σε επαγγελματικές διοργανώσεις με πολλά αναγνωρισμένα brands και χορηγούς.

Like this:

Like Loading…Source link