Τεχνολογία

Εντυπώσεις πρώτου μήνα δουλεύοντας με το Logitech MX Master 3S


03 Mar Εντυπώσεις πρώτου μήνα δουλεύοντας με το Logitech MX Master 3S

Posted at 01:57h
in HARDWARE, PC
by Soustas

Χρησιμοποιώ το ποντίκι Logitech MX Master 3s εδώ και περίπου ένα μήνα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει αλλάξει τα δεδομένα για μένα. Ως κάποιος που εργάζεται πολλές ώρες στον υπολογιστή, η χρήση ενός άνετου και αποτελεσματικού ποντικιού είναι απαραίτητη, και το MX Master 3s ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πήρε επάξια τον τίτλο που του έδωσα ως Βασιλιάς των ποντικιών

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα για το MX Master 3s ήταν το πόσο άνετο είναι στη χρήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός ταιριάζει τέλεια στο χέρι μου και το φινίρισμα μαλακής αφής προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης. Ακόμη και μετά από ώρες χρήσης, το χέρι και ο καρπός μου δεν αισθάνονται κουρασμένα, γεγονός που αποτελεί μια ευπρόσδεκτη αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ποντίκι μου.

Το MX Master 3s διαθέτει πλήθος παραμετροποιήσιμων λειτουργιών που μου επέτρεψαν να εργάζομαι πιο αποτελεσματικά. Το ποντίκι διαθέτει πολλά προγραμματιζόμενα κουμπιά που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να εκτελούν διαφορετικές ενέργειες. Έχω προγραμματίσει ένα από τα κουμπιά να εναλλάσσει τις καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και ένα άλλο να ανοίγει το software για τα mail μου. Αυτό μου έχει εξοικονομήσει πολύ χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να πλοηγούμαι χειροκίνητα σε κάποιες εφαρμογές.

Το ποντίκι διαθέτει επίσης ένα κουμπί λειτουργίας ακριβείας που μου επιτρέπει να εναλλάσσομαι μεταξύ κανονικής κύλισης και κύλισης ακριβείας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζομαι σε έργα σχεδιασμού ή όταν εξετάζω μεγάλα έγγραφα. Η κύλιση ακριβείας μου επιτρέπει να περιηγούμαι σε αυτά τα έγγραφα γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο MX Master 3s είναι η ικανότητά του να λειτουργεί απρόσκοπτα σε πολλαπλές συσκευές. Μπορώ να εναλλάσσομαι εύκολα μεταξύ του επιτραπέζιου υπολογιστή μου, του φορητού υπολογιστή μου, ακόμα και του tablet μου με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό είναι απίστευτα βολικό όταν εργάζομαι εν κινήσει, καθώς δεν χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου πολλά ποντίκια ή να επανασυνδέω συνεχώς τις συσκευές μου.

Συνολικά, η εμπειρία μου με το Logitech MX Master 3s είναι εξαιρετική. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, τα παραμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά του και η λειτουργικότητα πολλαπλών συσκευών το έχουν καταστήσει απαραίτητο εργαλείο στη ροή εργασίας μου. Αν είστε στην αγορά για ένα νέο ποντίκι, συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το MX Master 3s αφού δείτε και το unboxing και review που είχαμε κάνει πρόσφατα:

Πηγή