Ειδήσεις

Εκτός CNN ο παρουσιαστής Κρις Κουόμο


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 11:24

To CNN διακόπτει τη συνεργασία με τον Κρις Κουόμο αδελφό του, πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

 

Το τηλεοπτικό δίκτυο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης ρίχνουν νέο φως στην ανάμειξη του Κρις Κουόμο στην υπεράσπιση του αδερφού του.

 

«Τα έγγραφα, τα οποία δεν γνωρίζαμε πριν από τη δημοσίευσή τους, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα. Όταν ο Κρις παραδέχτηκε ότι είχε προσφέρει συμβουλές στο προσωπικό του αδελφού του, παραβίασε τους κανόνες μας και το αναγνωρίσαμε δημόσια. Αλλά εκτιμήσαμε επίσης την ιδιαίτερη θέση στην οποία βρισκόταν και κατανοήσαμε την ανάγκη του να θέσει την οικογένεια σε πρώτη θέση και τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, αυτά τα έγγραφα δείχνουν μεγαλύτερο επίπεδο συμμετοχής στις προσπάθειες του αδελφού του από ό,τι γνωρίζαμε προηγουμένως» διευκρίνισε εκπρόσωπος του CNN.

 

H εκπομπή «Cuomo Prime Time» που παρουσιάζει ο αδερφός του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης είναι συχνά η πιο δημοφιλής του CNN.

 

Ο παρουσιαστής του CNN είχε πιέσει πηγές για πληροφορίες σχετικά με τους κατηγόρους του αδερφού του και τις προώθησε στο προσωπικό του κυβερνήτη και συμμετείχε ενεργά βοηθώντας τους να απαντήσουν στις κατηγορίες, σύμφωνα με email και ένα αντίγραφο της κατάθεσής του σε ανακριτές που εργάζονται για τη γενική εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς.

 

Ο Κρις Κουόμο είχε προηγουμένως παραδεχτεί ότι μίλησε με τον αδελφό του και πρόσφερε συμβουλές όταν ο κυβερνήτης αντιμετώπισε τις κατηγορίες για παρενόχληση που οδήγησαν στην παραίτησή του. Αλλά οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στις 29 Νοεμβρίου αποκάλυψαν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για τις ενέργειές του.

 

Ο Άντριου Κουόμο παραιτήθηκε τον Αύγουστο μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων ανεξάρτητης έρευνας σύμφωνα με την οποία παρενόχλησε σεξουαλικά 11 γυναίκες και διευκρίνισε ότι αν προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ενώ παρέμενε στη θέση του κυβερνήτη, θα προκαλούσε παράλυση στην πολιτειακή κυβέρνηση και θα επιβάρυνε τους φορολογούμενους με εκατομμύρια δολάρια.

 

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή του το βράδυ της Δευτέρας χωρίς να αναφέρει το θέμα.

 

Ο Κουόμο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών της πανδημίας του COVID-19. Ήταν επιτυχία όσον αφορά την τηλεθέαση, αν και παραβίαζε την πολιτική του CNN ο παρουσιαστής να μην κάνει ρεπορτάζ για τον αδερφό του.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 11:24

Πηγή