Ειδήσεις

«ΕΑΝ» για μια Ελλάδα μεγάλη!

Έφτασε η ώρα να γίνει η Ελλάδα μεγάλη ξανά. Η 21 η Μαΐου θα σηματοδοτήσει το τέλος του σαθρού πολιτικού συστήματος. Το Αντισυστημικό « ΕΑΝ» του τέως Αντεισαγγελέα Αναστάσιου Κανελλόπουλου και της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» του αντισυστημικού δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη έρχονται να δώσουν οξυγόνο σε μια Ελλάδα που…αιμορραγεί!

Οι θέσεις τους ταυτίζονται με όλους τους Έλληνες που αγαπούν και ξεχωρίζουν την πατρίδα ως έναν ευλογημένο τόπο. Οι αρχές τους είναι και αρχές όλων μας

Την ώρα που η πατρίδα μας βυθίζεται στην ύφεση, στην απόγνωση και στην ανεργία, εξαιτίας της πολιτικής που μας επέβαλλε η κυβέρνηση ,στη Γερμανία η ανεργία μειώθηκε για Πέμπτο συνεχόμενο μήνα. Η ακρίβεια στην Ελλάδα χτύπησε κόκκινο και να φανταστεί κάποιος ότι δεν έχει πιάσει ακόμα νταβάνι. Μέχρι πότε ο Έλληνας θα ανέχεται αυτό το μαρτύριο στην καθημερινότητά του; Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις εσύ ο

πρωταγωνιστής των εξελίξεων και όχι οι άλλοι που σε εξαπάτησαν. Αυτό είναι και το βασικό μας σύνθημα στο κόμμα μας «ΕΑΝ». «Ανάσα Αξιοπρέπειας», για τον λαό και την πατρίδα

Ίσως να μην υπάρχει άλλη χώρα, στην Ευρώπη τουλάχιστον,όμοια με την Ελλάδα στον τομέα της πολιτικής της για τη γεωργία. Η λέξη «αντίφαση» τα λέει όλα. Εκτός από τη Ναυτιλία μας και τον Τουρισμό, η μέγιστη δύναμη είναι η γεωργία. Παράγουμε πληθώρα και ποιοτικά αγαθά, ικανά για να διαρθρώσουν έναν υγιή κλάδο. Την ίδια στιγμή, «βγάλαμε τα ματάκια μας», κατά την καθομιλουμένη, με τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν. Τη… νύφη και όλο της το σόι το πληρώνει ο καταναλωτής, ο οποίος βλέπει τις τιμές στα προϊόντα να είναι λες και βρίσκονται σε ανελκυστήρα, μόνο που συνήθως πηγαίνει προς τα πάνω, ενώ ο αγροτικός κόσμος ακόμα περιμένει βασικές διαρθρωτικές αλλαγές
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με επικείμενη επισιτιστική κρίση. Ήδη η Βουλγαρία προνοεί και θα αρχίσει να αγοράζει 1,5 εκατομμύριο τόνους σιταριού για να ενισχύσει τα αποθέματά της μέχρι τη συγκομιδή του επόμενου έτους και να αποφύγει τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από πιθανά ατυχήματα σε πυρηνικούς σταθμούς στην Ουκρανία. Η Βουλγαρία θα αυξήσει και τα αποθέματά της σε καλαμπόκι και ηλιόσπορους. Η Γερμανία συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Γεωργίας των G7 για το ίδιο θέμα. Η ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ γνωρίζουμε εάν έχει λάβει κάποιο μέτρο για να εξασφαλίσει το ΨΩΜΙ και τα τρόφιμα μου λαού. Εάν χειριστεί την επισιτιστική κρίση όπως και την ενεργειακή είναι βέβαιο ότι θα πεινάσουμε. Από το βήμα του «ΕΑΝ». Κάνουμε δημόσια έκκληση να μην πεινάσει ο λαός.
Να επιστρέψει στο Δημόσιο -δηλ. στον λαό- ΟΛΗ η Δημόσια – δηλαδή Λαϊκή- περιουσία που ιδιωτικοποιήθηκε. Κανένα περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού σε χέρια ιδιώτη. Η εντολή είναι μία. Να παραχωρηθεί η χώρα ολόκληρη. Η ιδιωτική και η δημόσια περιουσία της να περάσει στα χέρια της ολιγαρχίας. Να γίνουν οι Έλληνες νοικάρηδες στη πατρίδα τους. Εμείς, στο «ΕΑΝ» που σημαίνει Ελληνική Ανατροπή, παλεύουμε ώστε η πατρίδα να γίνει μεγάλη ξανά να γίνει κυρίαρχη και το μπορεί!!!
Από τα εθνικά θέματα, δεν πρέπει να λείπει η μέριμνα και η αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο και των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου. Συνοπτικά, είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο να αντιμετωπισθεί η καλλιεργούμενη σύγχυση στην Ελληνική κοινωνία, με την επαναβεβαίωση των βασικών αρχών και αξιών, που συνιστούν τον άξονα της ιστορικής ζωής, πίστης, δημοκρατίας και ταυτότητας αυτού του λαού. Η εθνική, θρησκευτική και πολιτιστική του ταυτότητα είναι γραμμένη, ως άρθρο πίστεως, στο Σύνταγμα της χώρας μας!
Συμβολή στην επίλυση του Δημογραφικού. Ενίσχυση των γεννήσεων, στήριξη Ελληνίδων νέων μητέρων.
Δημοκρατία, Ελληνική Παιδεία, Ελληνική Γλώσσα, Ελληνική Ιστορία, Ελληνικός Πολιτισμός.
Επαγγελματικός Προσανατολισμός. Αναβάθμιση Ελληνικών Πανεπιστημίων. Ορθοδοξία – Άγιο Όρος, Ενίσχυση ΕΣΥ. Αξιοπρεπή εργασία για όλους, ιδιαίτερα για τους νέους. Επενδύσεις – ενισχύσεις επιχειρήσεων, ιδία στις ακριτικές περιοχές.
Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων. Άμεση επέκταση των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Κήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και οριοθέτηση με Κύπρο, Λιβύη, Αίγυπτο.
Κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Διεκδικητική Ελληνική Εξωτερική Πολιτική.
Ενιαίο Αμυντικό Σύμφωνο με Κύπρο – Υποστήριξη Ελληνισμού Βορείου Ηπείρου και αλλαχού, Καμία ανοχή στις Τουρκικές προκλήσεις.
Διεκδίκηση Γερμανικών Επανορθώσεων.
Υποχρέωση Ευρωπαϊκής Ένωσης περικοπής του Ελληνικού χρέους.
Άμεση αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου εντός της Ελληνικής ΑΟΖ
Αξιοκρατία , πάταξη διαφθοράς και διαπλοκής όπως και κάθε κοινωνικής Αδικίας.

Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ζητάμε και λέμε 100% φορολόγηση στην αισχροκέρδεια των νταβατζήδων!

Εξάρθρωση των κυκλωμάτων των μικρών και μεγάλων μαφιόζων λαθρεμπορίου καυσίμων!

Πλαφόν σε χονδρική και λιανική στην ενέργεια! Με ταυτόχρονη αποχώρηση από το ψευτοχρηματιστήριο ενέργειας!

Κατάργηση του ΦΠΑ σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης (και στα φάρμακα), τουλάχιστον για 9 μήνες, αν όχι έτος!

Ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 15%, εκτός των ακριτικών περιοχών που θα έχουν ενιαίο ΦΠΑ 10%.

Ακόμη πιο χαμηλή φορολόγηση τουλάχιστον για 5 έτη, ακόμη και με περίοδο χάριτος για 2 χρόνια, σε νέες μικρομεσαίες και μεγάλες επενδυτικές δραστηριότητες στις ακριτικές περιοχές, αναλογικά, ειδικά αν προσλαμβάνονται άνεργοι με υπό ρύθμιση “κόκκινα δάνεια” ή και δανειολήπτες που κινδυνεύουν να κοκκινίσουν τα όποια “πράσινα δάνεια” τους. Η προνομιακή φορολόγηση για προσλήψεις σε δανειολήπτες θα εφαρμοστεί πανελλαδικά, όπως και για νέους.

Θέσπιση Εθνικής Σύνταξης Μάνας, το ύψος της οποίας θα καθορίζεται από τον αριθμό τέκνων και την περιοχή διαβίωσης!

Θέσπιση μηνιαίας μισθοδοσίας και εθνικής σύνταξης γονιού – κηδεμόνα – συνοδού ΑΜΕΑ!

Ζητάμε την εδώ και τώρα επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια νοτίου και δυτικά της Κρήτης, καθώς και την επέκταση των ναυτικών μιλίων στα 12 και σ’ ολόκληρο το Αιγαίο αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές από την όποια νέα κυβέρνηση προκύψει, κατόπιν συνεννόησης με την ΠτΔ και όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ριζοσπαστικές αλλαγές στο μοντέλο δικαιοσύνης στην Ελλάδα με την εκλογή ανώτατων δικαστών από τη Βουλή και μεικτό ευρύ σώμα εκλεκτόρων με άμεση δρομολόγηση συνταγματικών αλλαγών, ώστε η

εκλογή τους να γίνεται από το λαό.

Άμεση θεσμοθέτηση κινήτρων για συνεργασία κατηγορουμένων ή και προστατευόμενων μαρτύρων με τις αρχές, προκειμένου να δίνουν πληροφορίες για σοβαρότατα κακουργήματα και υψηλόβαθμους ενόχους.

Άμεση θεσμοθέτηση Συνταγματικού Δικαστηρίου. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να δικαιώσει και να σταθεί με ειλικρίνεια στην Ελληνίδα μάνα και την ελληνική οικογένεια. Θέλουμε και θα διατηρήσουμε σε ένα πιο αυστηρό πλαίσιο τις ποινές έναντι βιαστών παιδιών και ενηλίκων.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να αποκαταστήσει με συθέμελες αλλαγές στη δικαιοσύνη και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Έρχεται για να εγγυηθεί ότι ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αποδοθεί δικαιοσύνη παντού! Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑΙ, οι…προαγωγοί θα χάσουν τον ύπνο και την ασυδοσία τους (και) στην Ελλάδα! Ήδη το πετυχαίνουμε!

ΕΑΝ

όλα αυτά μιλούν στην ψυχή σας!

ΕΑΝ

όλα αυτά είναι και η δική σας επιθυμία!

ΕΑΝ

συμμερίζεσθε τις ιδέες μας, τις αγωνίες μας και τις ανησυχίες μας, σας καλούμε να στρατευθείτε στο πλευρό μας, για την ανατροπή με νόμιμα μέσα του σημερινού διεφθαρμένου Καθεστώτος, όμοιο του οποίου, ουδέποτε εις το παρελθόν γνώρισε  η πατρίδα μας .

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιώργος Σφακιανάκης είναι Υποψήφιος Βουλευτής στο «ΕΑΝ» στην Β3 Εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αθήνας, (Αγ. Δημήτριος, Άλιμος, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιουπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο)

Είναι Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1994 έως σήμερα καθώς και τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ. 

Με επιτυχία διετέλεσε Αρχισυντάκτης, Διευθυντής και Παρουσιαστής στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας: MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ZOOM,ALTER, ΣΚΑΪ .

Επίσης, έχει εργαστεί ως συντάκτης στα περιοδικά: ΤΗΛΕΡΑΜΑ, NITRO, STATUS, DOWN TOWN Έχει διατελέσει Συντάκτης και Διευθυντής σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες. 

Αγαπά ιδιαίτερα την πατρίδα του ,τους ανθρώπους και τα ζώα ενώ δίνει καθημερινά αγώνα για τους αδύναμους συμπολίτες του. Μέσα από το δικό του μετερίζι. 

Τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, η καθαρή σκέψη ενώ είναι υπέρμαχος της αδέσμευτης δημοσιογραφίας. 

Η  αληθινή αγάπη και το πάθος από καρδιάς των Προέδρων κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλου (ΕΑΝ) και Πάρι Κουρτζίδη (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) για την Ελλάδα ήταν η βασική αιτία που με ώθησε να θέλω να αγωνιστώ μαζί τους στην εκλογική περιφέρεια Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Για μια πατρίδα ελεύθερη και περήφανη. Για να βρει, επιτέλους, η Ελλάδα αυτό που πραγματικά της αξίζει και θα το πετύχει μέσα και μόνο από καθαρούς Έλληνες !!!

Πηγή