«Δυνατές» θήκες κινητών – Techsmart
16 Dec «Δυνατές» θήκες κινητών

Posted at 11:12h
in GADGET
by Soustas

Αν ψάχνεις κάτι παραπάνω από μία απλή θήκη κινητού, σου προτείνουμε να δεις τα παρακάτω brands και να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου την κατάλληλη. Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή με θήκες κινητών υψηλών προδιαγραφών, που δεν θα σε απογοητεύσει.

Θήκες για κινητά, στρατιωτικών προδιαγραφών

Αναζητάς πλήρη αντοχή και ανθεκτικότητα από τη θήκη του κινητού σου; Τα brand RhinoShield, Uag, Catalyst είναι αυτά που πρέπει αν εμπιστευτείς. Έχουν δοκιμαστεί και ικανοποιούν στρατιωτικά πρότυπα (MIL-STD 810G, MIL STD 810G 516.6), ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλες να απορροφήσουν κραδασμούς και να προστατεύσουν 100% την συσκευή σου από πτώσεις, φθορές και χτυπήματα. Παρά την δυναμική κατασκευή τους με διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας, στην πλειοψηφία τους, οι θήκες είναι εξαιρετικά ελαφριές και εύχρηστες.

Δερμάτινες θήκες κινητών

Αν ενδιαφέρεσαι για μια πιο premium θήκη σε δερμάτινη υφή, έχουμε βρει τις καλύτερες για εσένα. Οι θήκες κινητών Nomad, κατασκευασμένες από ποιοτικό εύκαμπτο Horween δέρμα, αποτελούν ιδανική επιλογή προστασίας του κινητού σου, ενώ παράλληλα προσδίδουν κύρος και style. Μία ακόμη καλή επιλογή σε δερμάτινες θήκες κινητών είναι η νέα σειρά Metropolis, Uag με αισθητική υψηλών προδιαγραφών και προστασία 360º.

Θήκες για κινητό, φιλικές προς το περιβάλλον

Εμείς προτιμούμε αξεσουάρ που έχουν φτιαχτεί με πλήρη ενσυναίσθηση και σεβασμό προς το περιβάλλον. Αν θέλεις και εσύ να διαλέξεις μια αντίστοιχη θήκη για το κινητό σου, τώρα μπορείς. Η σειρά Outback, Uag αποτελείται από πλήρως βιοδιασπώμενες θήκες, που παρέχουν εργονομικό σχεδιασμό με εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, minimal design και θέτουν τις βάσεις για υπεύθυνη προστασία με 100% ανακυκλώσιμα υλικά (biodegradable & compostable).

Αδιάβροχες θήκες κινητών

Οι κατασκευαστές Ghostek, Lifeproof και Catalyst είναι οι top επιλογές για μια θήκη κινητού που δεν προστατεύει μόνο από το νερό, αλλά και από χιόνι, υγρασία, σκόνη, χώμα, άμμο κ.α. Με πιστοποιητικό αδιαβροχοποίησης IP68 σου λύνουν τα χέρια καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις μαζί το smartphone σου σε όλες τις δραστηριότητές σου χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι αδιάβροχες θήκες κινητών, που σου προτείνουμε, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, προστατευτικές, και πλήρως λειτουργικές σε όλες τις συνθήκες.

Στο Mozik.gr θα βρεις περισσότερες επιλογές.

Like this:

Like Loading…Source link