Τεχνολογία

Διασκέδαση και ελευθερία στο Monster Energy Supercross 6 (video)


17 Feb Διασκέδαση και ελευθερία στο Monster Energy Supercross 6 (video)

Posted at 15:29h
in GAMES
by Soustas

Η διασκέδαση και η ελευθερία είναι οι πυλώνες του νέου trailer του Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6, που δημοσίευσε η Milestone και η Feld Motor Sports, Inc. Το μοναδικό Supercross videogame με τους επίσημους αναβάτες και πίστες της σεζόν 2022 θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 9 Μαρτίου 2023, σε PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, και Steam για Windows PC®.

 

Στο νέο κεφάλαιο της σειράς, οι παίκτες θα απολαύσουν το νέο Supercross Park, ένα τεράστιο περιβάλλον ελεύθερης περιήγησης όπου θα μπορούν να οδηγήσουν μόνοι ή με τους φίλους τους. Το Supercross Park προσφέρει πέντε διαφορετικές περιοχές με τεράστια άλματα, πρωτότυπες πίστες και πολλά για να εξερευνήσουν. Οι αναβάτες μπορούν να απολαύσουν την ταχύτητα κατάβασης του Peak αλλά και τα συναρπαστικά κόλπα στο Airport όπου θα κινούνται μέσα από υπόστεγα αεροπλάνων και εγκαταλειμμένα αεροσκάφη. Οι πιο περίεργοι μπορούν να σκάψουν για να βρουν τα μυστικά του Quarry, ενώ στο Stadium όλοι θα νιώσουν πρωταθλητές της αρένας.

 

Πέρα από την ελεύθερη περιήγηση, η πέμπτη περιοχή – εμπνευσμένη από το FanFest της αληθινής ζωής – θα προκαλέσει τους παίκτες να αναλάβουν εξειδικευμένες αποστολές, που θα τους ετοιμάσουν για τον συναγωνισμό. Ο Jeremy McGrath, ο ίδιος ο «Βασιλιάς του Supercross», θα είναι ο προσωπικός εκπαιδευτής και θα αναθέσει πολλαπλές αποστολές για τους νεόφερτους και τους βετεράνους παίκτες, με σκοπό να ξεπεράσουν τα όριά τους. Ακριβώς όπως συμβαίνει στο Supercross Academy, μια σειρά αλληλεπιδραστικών tutorials και προκλήσεων που έχει στόχο να ομαλοποιήσει την καμπύλη εκμάθησης και να κάνει πιο γρήγορη την πρόοδο. Εδώ, χάρις σε διάφορα νέα εργαλεία και ρυθμίσεις για τα βοηθήματα του αναβάτη, οι παίκτες θα βρουν την παραμετροποίηση της μηχανής που ταιριάζει καλύτερα στη δική τους άποψη για τη διασκέδαση.

 

Ένα ολοκαίνουριο game mode θα βελτιώσει τη διασκέδαση με φίλους: στο Rhythm Attack, οι παίκτες θα αγωνιστούν σε σύντομους αγώνες 1v1 σε ευθεία. Χωρίς στροφές, χωρίς δεύτερες ευκαιρίες: το παιχνίδι θα διεξάγεται σε Split–Screen mode, σχεδιασμένο να παρασύρει τους παίκτες στο όνομα της καθαρής ταχύτητας.

 

Τέλος, το νέο Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 θα δώσει στους λάτρεις του την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για τους αγώνες σε ανώμαλο έδαφος online. Για πρώτη φορά, το ολοκληρωτικό console cross–play επιτρέπει την online εύρεση αντιπάλων από όλα τα συστήματα ψυχαγωγίας, όπου με τον editor κράνους και πίστας οι αναβάτες θα μπορούν να εκφράσουν το στυλ τους και να μοιραστούν τις δημιουργίες τους online και σε όλες τις πλατφόρμες.

 

Το Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου 2023, σε PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC®, και Steam.

 

Ακολουθήστε μας σε:

 

•             Website: www.supercrossthegame.com

•             Facebook: facebook.com/SupercrossTheGame

•             Instagram: instagram.com/supercrossthegameΠηγή