Ειδήσεις

Δεν επιθυμεί καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους, τους παραδίδει στη δικαιοσύνη


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022, 14:15

Για τη μεγάλη θλίψη που βιώνει καθημερινά εξαιτίας της απώλειας του παιδιού της, αλλά και για την αγάπη που εισπράττει από τον απλό κόσμο, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Μελίνα. Η χαροκαμένη μάνα ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού της και τους παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη.

 «Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει», τόνισε αρχικά στην εκπομπή του ALPHA, σημειώνοντας παράλληλα ότι η υπόθεση αυτή θα πρέπει «να μας προβληματίσει όλους, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

 «Αφορά εμάς τους ίδιους, ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Να αρχίσουμε από τους εαυτούς μας και οι φορείς ας πράξουν ανάλογα» πρόσθεσε.

Η κυρία Μελίνα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως η πλευρά των κατηγορούμενων προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια με γράμματα και συγγνώμες.

 «Επειδή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε μία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα» δήλωσε και ξεκαθάρισε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Επίσης αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Ξεπέρασε τον εαυτό της. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο. Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς» είπε χαρακτηριστικά.

Από την τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάστηκαν εικόνες από το δωμάτιο του Άλκη, στο οποίο έχουν μπει τα αντικείμενα που άφησε ο κόσμος στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου.

 «Όλοι μαζί μία αγκαλιά, δεν τα πέταξα έτσι, όλα μέσα στο δωμάτιο έχουν έναν συμβολισμό. Είναι συγκινητικά, έρχονται ακόμα άλλες 12 σακούλες, είναι όγκος μηνυμάτων» συνέχισε η κυρία Μελίνα, παρουσιάζοντας μηνύματα και φανέλες διάφορων ομάδων.

«Όλη αυτή η δύναμη, η πραότητα, την αγάπη, που νιώθω, είναι ο Άλκης» τόνισε κ. Μελίνα κι επεσήμανε πως πλέον «μέσα μου δεν βγαίνει η Μελίνα, βγαίνει ο Άλκης. Αυτός με καθοδηγεί από εδώ και πέρα».

Ακόμη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την «τεράστια αγάπη» που λαμβάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δέχομαι πολλά μηνύματα, αλλά είναι αδύνατον τώρα να απαντήσω, να με συγχωρήσουν».

 

Πηγή