«Δεν είναι οπαδοί αυτοί, είναι ηλίθιοι ταραχοποιοί»
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 20:03

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Πίτερ Σμάιχελ, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εισέβαλαν την Κυριακή του Πάσχα στο «Ολντ Τράφορντ» και οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δανός βετεράνος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει τον τίτλο του πρεσβευτή του συλλόγου, χαρακτήρισε ηλίθιους ταραχοποιούς όσους έκαναν «ντου» στο γήπεδο των «κόκκινων διαβόλων», προκειμένου να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους προς την οικογένεια Γκλέιζερ.

«Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Είναι ηλίθιοι και ταραχοποιοί. Κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται τις καλές στιγμές. Μερικοί από αυτούς δεν είχαν γεννηθεί καν όταν ανέλαβε το κλαμπ η οικογένεια Γκλέιζερ. Οι αληθινοί οπαδοί, συνεχίστε να εκφράζετε τις απόψεις σας, αλλά να διατηρείτε το κατάλληλο επίπεδο» ανέφερε αρχικά ο Σμάιχελ, προσθέτοντας:

«Μην ζητάτε κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό. Συνεχίστε την πίεση, συνεχίστε τις ιδέες. Αυτό που μάθαμε από τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ότι αν παραμείνουμε μαζί και δείξουμε την αντίθεσή μας σε ιδέες με τις οποίες δεν συμφωνούμε, ως μια τεράστια ομάδα, θα υπάρχει αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε σταυροδρόμι».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ποιος έχει τρία, τέσσερα, πέντε δις δολάρια για να αγοράσει την ομάδα; Αν κοιτάξετε επίδοξους αγοραστές, θα κάνουν καλύτερη την ομάδα; Θα προτιμούσα να συνεργαστούμε με τους Γκλέιζερ, γιατί νομίζω ότι υπάρχει προθυμία μέσα στην οικογένεια.

Συνεργαστείτε με τους Γκλέιζερ για να φτιάξετε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο όπως θα έπρεπε να είναι. Έχουμε αυτήν την ιδιοκτησία και απέξω φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται, ότι πρόκειται μόνο για τα χρήματα. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει. Νομίζω ότι είναι πολύ περήφανοι για την ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι υπάρχει τώρα ανάγκη για αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας του κλαμπ».

Τα όσα δήλωσε ο Σμάιχελ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση μιας μεγάλης μερίδας οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον χαρακτήρισε μαριονέτα των Γκλέιζερ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 20:14Source link