Δίχρονη μοτοσικλέτα από την Αγγλία με προδιαγραφές Euro5
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 07:03

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε καινούρια μοτοσικλέτα με δίχρονο Ο χρυσός στα ανθρακονήματα είναι 24 καρατίων!κινητήρα και Euro5 προδιαγραφές; Ναι, σε εσάς απευθύνομαι που κάποτε η κάπνα του δίχρονου είχε ποτίσει στα ρούχα σας. Τώρα μπορείτε να βιώσετε ξανά αυτήν την εμπειρία και μάλιστα με χαμηλούς ρύπους για να το παίξετε και οικολόγοι!

Η μοτοσικλέτα μας έρχεται από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την Langen Motorcycles. Η εταιρεία αποφάσισε να κατασκευάσει μια ρετρό μοτοσικλέτα η οποία όμως θα έχει την ιδιαιτερότητα να κινείται από δίχρονο κινητήρα.

Οι εισαγωγές του αέρα είναι κατασκευασμένες από carbon

Το Langen 250 είναι εξοπλισμένο με έναν δίχρονο, δικύλινδρο V90 κινητήρα 249 κ.εκ. ο οποίος έχει Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 114 κιλά!απόδοση 75 ίππους στις 11.700 σ.α.λ. και ροπή 40Nm στις 11.700 σ.α.λ. Ο κινητήρας προέρχεται από τη Vins Duecinquanta και είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος σε CNC με αποσπώμενο κιβώτιο ταχυτήτων και ανεστραμμένο στρόφαλο.

Το πλαίσιο είναι χειροποίητο αλουμινένιο, το ίδιο και το ψαλίδι, ενώ το κουστούμι, η καρίνα και η εισαγωγή του κινητήρα είναι από ανθρακονήματα με ρινίσματα χρυσού! Η Langen 250 θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες και το κόστος θα είναι κοντά στις 40.000€.

Βίντεο παρουσίασης της Langen.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνε ιδρυτικό μέλος της FTN αγοράζοντας το πανέμορφο cafe racer της

Ποιοτικές μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. για όλα τα γούστα από την Daytona

Η πιο όμορφη και άγρια BMW R nineT


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 07:03Source link