Τεχνολογία

Γιατί να αγοράσεις Air Fryer το 2023;


15 Jan Γιατί να αγοράσεις Air Fryer το 2023;

Posted at 01:52h
in LIFE TECH
by Soustas

Οι φριτέζες αέρος (Air Fryer) έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, και για καλό λόγο. Αυτές οι ευέλικτες συσκευές μπορούν να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων με υγιεινό και βολικό τρόπο.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να επιλέξει να αγοράσει ένα Air Fryer:

Πιο υγιεινό μαγείρεμα: Αυτό σημαίνει ότι απαιτούν λιγότερο λάδι από τις παραδοσιακές μεθόδους τηγανίσματος. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τρόφιμα με λιγότερα λιπαρά και θερμίδες, καθιστώντας τα έτσι μια πιο υγιεινή επιλογή.

Γρηγορότερο μαγείρεμα: Οι φριτέζες αέρος μπορούν να μαγειρέψουν τα τρόφιμα πιο γρήγορα από τους παραδοσιακούς φούρνους, επειδή χρησιμοποιούν ζεστό αέρα που κυκλοφορεί γύρω από τα τρόφιμα, γεγονός που μπορεί να μαγειρέψει τα τρόφιμα πιο ομοιόμορφα και αποτελεσματικά.

Ευελιξία: Οι φριτέζες αέρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μαγείρεμα μιας ποικιλίας τροφίμων, όπως κρέατα, λαχανικά, ακόμη και επιδόρπια. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τηγάνισμα, ψήσιμο, ψήσιμο και ακόμη και για ψήσιμο τροφίμων στη σχάρα.

Ευκολία: Πολλές φριτέζες αέρος διαθέτουν βολικά χαρακτηριστικά, όπως ψηφιακά χειριστήρια και χρονοδιακόπτες, διευκολύνοντας το μαγείρεμα του φαγητού γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να το παρακολουθείτε συνεχώς.

Λιγότερη ακαταστασία: Μια φριτέζα αέρος μπορεί να είναι πιο βολική από τις παραδοσιακές μεθόδους τηγανίσματος, καθώς παράγουν λιγότερη οσμή και πιτσιλιές λαδιού, γεγονός που τις καθιστά εύκολες στον καθαρισμό.

Εξοικονόμηση χώρου: Οι φριτέζες αέρος είναι σχετικά συμπαγείς και μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερες κουζίνες ή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο στον πάγκο.

 

Η πρόταση μας για οικονομικό Air Fryer είναι το Calmdo CD-AF25EU 12 in 1 Smart Air Fryer

Το Calmdo CD-AF25EU είναι ένα πολυλειτουργικό air fryer 12 σε 1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εργασιών μαγειρέματος, όπως τηγάνισμα στον αέρα, ψήσιμο, ψήσιμο στο γκριλ, φρυγάνισμα και πολλά άλλα. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 25 λίτρων, καθιστώντας το κατάλληλο για το μαγείρεμα μιας μεγάλης οικογένειας ή τη φιλοξενία καλεσμένων.

Τιμή: € 131.42

Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με ασφάλεια από το Geekbuying εδώ από Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς έξοδα τελωνείου.

Η συσκευή διαθέτει ψηφιακή οθόνη αφής που σας επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στις διάφορες λειτουργίες και ρυθμίσεις μαγειρέματος. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και χρονοδιακόπτη 60 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση για πρόσθετη ασφάλεια.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Calmdo CD-AF25EU είναι οι “έξυπνες” δυνατότητές του, οι οποίες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη συσκευή χρησιμοποιώντας το smartphone σας ή φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa ή του Google Assistant.

Διαθέτει επίσης ποικιλία αξεσουάρ, όπως δίσκο ψησίματος, δίσκο ψίχας, καλάθι φριτέζας αέρα, αξεσουάρ περιστροφής και πολλά άλλα.

Εν κατακλείδι, το air fryer Calmdo CD-AF25EU 12 σε 1 Smart Air Fryer φαίνεται να διαθέτει πολλές λειτουργίες και προηγμένα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ευέλικτη και βολική συσκευή μαγειρέματος.

 

Πηγή