Τεχνολογία

Βιώστε κρυστάλλινη εμπειρία 4K μέσα από την LG UQ81


25 Jan Βιώστε κρυστάλλινη εμπειρία 4K μέσα από την LG UQ81

Posted at 14:06h
in SMART TV, SMARTS
by Soustas

 Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2023- Η UQ81 της LG, είναι μια σύγχρονη τηλεόραση που συνδυάζει την κορυφαία εμπειρία θέασης, με την κομψή σχεδίαση και το εξατομικευμένο περιεχόμενο.

Χάρη στον επεξεργαστή α5 Gen 5 AI[1], η τηλεόραση προσφέρει αξέχαστη εμπειρία εικόνας σε ανάλυση 4Κ, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης[2], με ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή. Η εμπειρία 4Κ[3] στο σπίτι αλλάζει και γίνεται το ίδιο ποιοτική με την κινηματογραφική εμπειρία. Με το HDR10 Pro, το επίπεδο φωτεινότητας προσαρμόζεται για τη βελτίωση των χρωμάτων και της ευκρίνειας σε κάθε εικόνα ενώ με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™ οι αγαπημένες ταινίες προβάλλονται όπως ακριβώς γυρίστηκαν.

 

Ο Έλεγχος φωτεινότητας AI της τηλεόρασης διασφαλίζει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον. Από την άνεση του σπιτιού οι χρήστες απολαμβάνουν ρεαλιστικές εικόνες, «κρυστάλλινη εμπειρία» με ζωντανά χρώματα και εκπληκτική λεπτομέρεια σε αληθινή ανάλυση 4Κ.

Ακόμα, η LG UQ81 TV διαθέτει τη λειτουργία «Το προφίλ μου»[4] που μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας. Το ThinQ® AI[5] κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο έξυπνη, χωρίς την ανάγκη χρήσης τηλεκοντρόλ, διαθέτει φωνητικό έλεγχο και εξατομικευμένη ψυχαγωγία μέσω του φωνητικού βοηθού της επιλογής του χρήστη.

Επιπλέον, η LG UQ81 διαθέτει τη λειτουργία Sport Alert[6], για να στέλνει ειδοποιήσεις στους χρήστες για να μη χάνουν στιγμή από τους αγαπημένους τους αγώνες.

Για τους λάτρεις του gaming, η LG UQ81 θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός τους αφού μέσα από τη συνεργασία της LG με την HGiG[7]οι χρήστες απολαμβάνουν τα τελευταία παιχνίδια HDR βιώνοντας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Η LG UHD είναι μια τηλεόραση με μοντέρνα σχεδίαση για να ταιριάζει ιδανικά στο εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Διαθέτει πιο λεπτό σχεδιασμό και ελάχιστο περιθώριο για καλύτερη εμπειρία θέασης και τέλεια εφαρμογή.

Βρείτε την LG UQ81 στο μέγεθος που σας ταιριάζει, 43, 50, 55, 65 & 75 ίντσες και αναβαθμίστε την εμπειρία θέασης στο σπίτι.

[1] Το μοντέλο UQ90 των 86″ διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen5 AI.

[2] Η ποιότητα εικόνας του αναβαθμισμένου περιεχομένου διαφέρει ανάλογα με την ανάλυση της πηγής.

[3] Ισχύουν περιορισμοί για την 4K Ultra HD. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://go.nflx.me/4K

[4]Ενδέχεται να εμφανίζεται μειωμένο ή περιορισμένο περιεχόμενο ανάλογα με την περιοχή και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός προφίλ, ωστόσο, η αρχική οθόνη θα εμφανίζει μόνο έως και 10 προφίλ.

[5]Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Για τις υπηρεσίες OTT απαιτούνται χωριστές συνδρομές.

[6]Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα.

[7]Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τον κλάδο των παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν στη διάθεσή του κοινού οδηγίες, για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR.

Πηγή