Τεχνολογία

Απόκτησε μια LG OLED Posé και αναβάθμισε τον ήχο σου με ένα μοναδικό δώρο!


01 Dec Απόκτησε μια LG OLED Posé και αναβάθμισε τον ήχο σου με ένα μοναδικό δώρο!

Posted at 19:45h
in SMART TV
by Soustas

Η LG Hellas δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αναδείξουν περαιτέρω το στυλ τους μέσα από την LG OLED Posé και να κερδίσουν ένα μοναδικό δώρο. Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας που ξεκινά σήμερα, 01 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου[1], οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ολοκληρωμένη σχεδίαση και την ομορφιά που κρύβεται στις λεπτομέρειες της LG OLED Posé και να λάβουν ως δώρο το φορητό ηχείο LG XBOOM 360 RP4.

Η LG OLED Posé διαθέτει κομψό και λεπτό σχεδιασμό και συνδυάζεται τέλεια με τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου. Η πολυχρηστική πίσω πλευρά επιτρέπει τη διαμόρφωση του ραφιού πολυμέσων για την ανάδειξη των αγαπημένων βιβλίων, περιοδικών και καρτ ποστάλ[2]. Διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και απαλές, λεπτές γραμμές που δημιουργούν μια ήσυχη, ουδέτερη εμφάνιση που επεκτείνεται στο τηλεχειριστήριο με ένα λεπτεπίλεπτο σχέδιο κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο.

Η τηλεόραση φαίνεται εκπληκτική από κάθε γωνία, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής της εικόνας από μπροστά προς τα πίσω και από αριστερά προς τα δεξιά[3]. Προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας OLED evo που παραμένει απόλυτα σταθερή όταν την βλέπει κανείς σχεδόν από οποιοδήποτε θέση. Το Brightness Booster παρέχει έως και 20% περισσότερη φωτεινότητα[4], καθηλώνοντάς με τα ζωηρά χρώματα και τη μεγάλη λεπτομέρεια. Διαθέτει επεξεργαστή α9 Gen5 ΑΙ 4K ο οποίος χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο “deep learning” βαθιάς εκμάθησης και μειώνει τον θόρυβο, αποκαθιστά το περιεχόμενο και βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο για μια κινηματογραφική τηλεοπτική εμπειρία. Αντίστοιχα, τα Dolby Atmos™ και Dolby Vision™[5] προσφέρουν συναρπαστικά ζωντανό και δυναμικό ήχο, αισθητά βελτιωμένο για κάθε τύπο οικιακής ψυχαγωγίας.

To LG XBOOM 360 RP4 σε μπεζ, μαύρο, κόκκινο και πράσινο είναι το νέο Bluetooth ηχείο της LG που προσφέρει αυθεντικό ήχο 360 μοιρών προς κάθε κατεύθυνση. Χάρη στην τεχνολογία ήχου της LG και στο κωνικό του σχήμα, το ηχείο γεμίζει τον χώρο με φυσικό, υψηλής ποιότητας ήχο, όπου κι αν τοποθετηθεί, δίνοντας άλλη αίσθηση στη χαλάρωση, το φαγητό ή το πάρτι.

Με διάρκεια ενσωματωμένης μπαταρίας μέχρι 10 ώρες[6], το Bluetooth ηχείο θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος του non-stop party, με τον  μοναδικό του σχεδιασμό να ταιριάζει σε κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό!

Το εξωτερικό περίβλημα του XBOOM 360 κρύβει ένα tweeter από τιτάνιο που αποδίδει καθαρά και λεπτομερή πρίμα, καθώς και ένα woofer 5,25 ιντσών από ίνες υάλου που δημιουργεί πλούσια και δυναμικά μπάσα, για ήχο υψηλής ποιότητας. Το tweeter συμπιέζει τις ψηλές νότες και τις διοχετεύει δυναμικά σε κατεύθυνση 360 μοιρών.

Το σταθερό διάφραγμα έχει την απαιτούμενη ακαμψία για την αναπαραγωγή ήχου στα 10 kHz,  χωρίς να προκαλείται φθορά στο υλικό.

Το LG XBOOM 360 RP4 διαθέτει σχεδιασμένο από ειδικούς φωτισμό χώρου που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή. Ο φωτισμός είναι εμπνευσμένος από την καθημερινή ζωή, τις γιορτές και τη φύση. Κάθε λειτουργία φωτισμού προσαρμόζει με λεπτομέρεια τα χρώματα, τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος, παρέχοντας μια οπτικοακουστική εμπειρία που εναρμονίζεται με το περιβάλλον ακρόασης.

[1]Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 01-31/12/2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

[2]Μπορεί να προκληθεί αποχρωματισμός των αντικειμένων εάν αποθηκευτούν στις οπές εξαερισμού για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Υγρά και βαριά αντικείμενα δεν μπορούν να αποθηκευτούν στις οπές εξαερισμού.

[3]Το τράβηγμα της τηλεόρασης από το πλάι ή οποιαδήποτε πρόσκρουση στη βάση της τηλεόρασης μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

[4] Η σύγκριση βασίστηκε σε μετρήσεις πλήρους λευκού (Full White) των τηλεοράσεων LG OLED, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια εσωτερικών δοκιμών της LG, εκτός από τη σειρά OLED evo. Οι βελτιώσεις του Brightness Booster δεν ισχύουν στα μοντέλα Posé 48 και 42 ιντσών.

[5] Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

[6] Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη συνδεσιμότητα του δικτύου και τη χρήση του φωτισμού.

Πηγή