Τεχνολογία

Αποκαλύφθηκε το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone με ένα νέο βίντεο


24 Jul Αποκαλύφθηκε το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone με ένα νέο βίντεο

Posted at 12:12h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Microids και η IMPS αποκάλυψαν σήμερα ένα νέο βίντεο για το 3D adventure / platform video game, The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone. Το βίντεο έκανε πρεμιέρα στο San Diego Comic Con στις 22 Ιουλίου και αποκαλύπτει τις νέες τοποθεσίες και την κακή Stolas!

 

Το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone, που αναπτύχθηκε από το OSome Studio, είναι μια ολοκαίνουρια ιστορία που θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου 2023, τόσο σε εμπορικές όσο και σε ψηφιακές εκδόσεις για το PlayStation 5, το PlayStation 4, το Xbox Series X|S, το Xbox One, το Nintendo Switch και το PC.

Οι παίκτες που θα θελήσουν να αγοράσουν την έκδοση για το Nintendo Switch θα επωφεληθούν από τα αποκλειστικά launch bonuses:

Ένα skin για την ομάδα
2 λιθογραφίες
Μια σελίδα με αυτοκόλλητα
Μια αφίσα
Το soundtrack σε ψηφιακή μορφή

Τι είναι το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone

Ο Handy Smurf κατασκεύασε μια επαναστατική εφεύρεση: το SmurfoMix! Όμως, του λείπει ένα κρίσιμο συστατικό, το Green Stone, που βρίσκεται στα χέρια του άπληστου Gargamel.

Ξεκινά μια αποστολή να ανακτήσει το διάσημο Green Stone, το κρίσιμο συστατικό που θα τον βοηθήσει σημαντικά να βελτιώσει την εφεύρεσή του, μέσα από το εργαστήριο του Gargamel. Όμως ένα θανάσιμο λάθος το ανατινάζει και τα κομμάτια του διασκορπίζονται σε όλη την Cursed Land. Εκτός από το ότι βρέθηκε ελεύθερο στο περιβάλλον με τις απίστευτες ικανότητές του να αντιγράφει και να αποσυνθέτει την ύλη, το Green Stone απελευθέρωσε και την κακή Stolas, μια νέα οργάνωση που θέλει να δημιουργήσει ένα βασίλειο τρομοκρατίας.

Μια ομάδα τεσσάρων Smurfs πρέπει να ξεκινήσει μια περιπέτεια για να σώσει την Cursed Land από την πανίσχυρη Stolas! Καλά εξοπλισμένα, τα Smurfs μπορούν να στηριχτούν στο SmurfoMix και σε έναν αναπάντεχο σύμμαχο… τον ίδιο τον Gargamel!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Γνωρίστε την ομάδα των 4 εμβληματικών Smurfs: τους Handy, Brainy, Dimwitty και Smurfstorm.
Ένα πρακτικό και διαισθητικό gameplay που θα ενθουσιάσει τόσο τους λάτρεις των Smurf όσο και εκείνους των action / platform games.
Απολαύστε δυναμικό gameplay με εξερεύνηση, platforming, ακόμα και έντονες μάχες χάρις στο SmurfoMix!
Για πρώτη φορά σε ένα video game, συνεργαστείτε με τον Gargamel! Χρησιμοποιήστε τις συσκευές τηλεμεταφοράς του για να ταξιδέψετε στην Cursed Land και ανακαλύψτε 3 ολοκαίνουριες, ανεξερεύνητες περιοχές.
Συλλέξτε διάφορες πρώτες ύλες για να βελτιώσετε το Smurfomix σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας!
Ξεκινήστε μια περιπέτεια με έναν φίλο ή συγγενή στο co-op mode.
Μια νέα ιστορία που σέβεται το license και που διαδραματίζεται σε ένα όμορφο, άρτια κατασκευασμένο, ζωντανό σύμπαν!

Το The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου 2023, τόσο σε εμπορικές όσο και ψηφιακές εκδόσεις για το PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το 2023 σηματοδοτεί την 65η επέτειο των Smurfs! Μείνετε συντονισμένο για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Smurfs, ακολουθώντας τα στο Facebook, στο Instagram και στο YouTube, ή επισκεφθείτε το website τους!

Πηγή