Τεχνολογία

Αποκαλύφθηκε το Flashback 2 με ένα νέο trailer!


27 Apr Αποκαλύφθηκε το Flashback 2 με ένα νέο trailer!

Posted at 14:57h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Microids, η Microids Lyon/Paris Studios και ο Paul Cuisset αποκάλυψαν ένα καινούριο trailer για το Flashback 2, τη συνέχεια του θρυλικού παιχνιδιού Flashback που κυκλοφόρησε αρχικά το 1992. Το platform shooter, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC (σε ψηφιακή μορφή), είναι γεμάτο εξερεύνηση, επίλυση γρίφων και φυσικά περιπέτειες, ενώ θα προσφερθεί και σε Collector και Limited εκδόσεις!

Το 1992, το Flashback έφερε την επανάσταση στα action games και απέκτησε θρυλική υπόσταση, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα video games της ιστορίας! Το Flashback 2, που αναπτύχθηκε από τον αρχικό δημιουργό εκείνου του παιχνιδιού, τον Paul Cuisset, σε συνεργασία με τη Microids Lyon/Paris Studios, θα προσφέρει μια εμπειρία πιστή στο σύμπαν του Flashback, καθώς για αυτό συνεργάστηκαν μέλη της αρχικής ομάδας του Flashback, όπως ο Thierry Perreau στο game design και ο Raphaël Gesqua, ο πασίγνωστος συνθέτης της έκδοσης του Flashback στην Amiga.

Η Limited Edition, που θα προσφερθεί για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S, θα περιλαμβάνει:

Το παιχνίδι
Ένα αποκλειστικό Steelbook
Το soundtrack του Flashback 2 σε ψηφιακή μορφή

Η Collector’s Edition, που ετοιμάζεται για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PlayStation 5, θα περιλαμβάνει:

Το παιχνίδι
Το αρχικό Flashback σε ψηφιακή μορφή
Μια φιγούρα του Conrad ύψους 20 εκατοστών
3 λιθογραφίες
Ένα αποκλειστικό Steelbook
Μια ξεχωριστή κονκάρδα
Το soundtrack του Flashback 2 σε ψηφιακή μορφή
2 σελίδες με αυτοκόλλητα

Τι είναι το Flashback 2

Τον 22ο αιώνα, η United Worlds εκτείνεται σε όλο το ηλιακό σύστημα, αλλά αυτή η ηρεμία απειλείται από την εισβολή των Morph με ηγέτη τον τρομερό General Lazarus. Ο Conrad B. Hart, ο οποίος αναζητά τον καλό του φίλο Ian, παρασύρεται για μια ακόμα φορά σε μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα, γεμάτη ανατροπές και αποκαλύψεις, με τη βοήθεια των λιγοστών συμμάχων του, που περιλαμβάνουν το A.I.S.H.A., το εμβληματικό όπλο του που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Παρασυρθείτε από ένα αληθοφανές σύμπαν επιστημονικής φαντασίας / cyberpunk και εξερευνήστε διάφορες τοποθεσίες (New Tokyo, New Washington, The Jungle…)
Χρησιμοποιήστε το A.I.S.H.A., ένα θανατηφόρο, προσαρμόσιμο όπλο που λειτουργεί με στρατιωτική τεχνητή νοημοσύνη.
Ένα συναρπαστικό, αρμονικό και περίπλοκο platform shooter.
3D περιβάλλον για ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια.
Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον δημιουργό του αρχικού παιχνιδιού, Paul Cuisset.

Το Flashback 2 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και σε ψηφιακή μορφή σε PC.

Πηγή