Ανακοινώθηκε η FarmCon 21: Η GIANTS Software παρουσιάζει το Farming Simulator 22
24 May Ανακοινώθηκε η FarmCon 21: Η GIANTS Software παρουσιάζει το Farming Simulator 22

Posted at 15:19h
in GAMES
by Soustas

Το Farming Simulator 22 θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της φετινής FarmCon: η online εκδήλωση της εταιρίας έκδοσης και ανάπτυξης GIANTS Software θα προβληθεί σε μορφή stream από τις 21 ως τις 23 Ιουλίου στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο Twitch και θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών για το παιχνίδι και την τεχνολογία του. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν το δωρεάν stream και να ρίξουν μια λεπτομερή ματιά στη νέα έκδοση της σειράς που θα κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

 

Το Farming Simulator 22 αποκαλύπτεται

 

Το Farming Simulator 22 θα προσφέρει διάφορες νέες λειτουργίες στο gameplay και τεχνικές βελτιώσεις που θα παρουσιαστούν στη FarmCon 21. Οι θεατές θα μάθουν περισσότερα για την προσθήκη των εποχών του χρόνου, τους νέους χάρτες, τις γενικές βελτιώσεις, αλλά και μια πληθώρα άλλων προσθηκών που θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης.

Συνεντεύξεις με τα στελέχη ανάπτυξης και τους συνεργάτες, λοταρίες, Q&As και άλλα θα προβληθούν για αρκετές ώρες στη διάρκεια των τριών ημερών. Επιπλέον, οι λάτρεις του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με την ομάδα ανάπτυξης σε ειδικά κανάλια του Discord στη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Αγγίζοντας τους παίκτες όλου του κόσμου

 

«Νοιώθουμε ήδη συναρπαστικά που θα παρουσιάσουμε το πρώτο παιχνίδι που εκδίδουμε εμείς οι ίδιοι στη δική μας FarmCon», είπε ο CEO της GIANTS Software, Christian Ammann. «Αν και θα θέλαμε πολύ να δούμε τους λάτρεις του παιχνιδιού και τους συνεργάτες μας από κοντά και αυτήν τη χρονιά, θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να αγγίζουμε όσους περισσότερους λάτρεις της σειράς Farming Simulator μπορούμε και να δείξουμε το νέο παιχνίδι σε όλο τον κόσμο».

 

Η FarmCon 21 ξεκινά την Τετάρτη, 21 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 23 Ιουλίου – λίγο πριν τη συνέχεια της Season 3 του Farming Simulator League στις 24 και 25 Ιουλίου. Το πρόγραμμα και αναλυτικές λεπτομέρειες της online εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Η FarmCon είναι η επίσημη, ετήσια εκδήλωση της κοινότητας για modders, developers και παίκτες της σειράς Farming Simulator. Από το 2016, οι λάτρεις του παιχνιδιού συναντιόνται στη FarmCon για να συνομιλήσουν με τη GIANTS Software και με άλλους παίκτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο website του Farming Simulator και τον ειδικό χώρο που δημιούργησε η GIANTS Software για τους δημοσιογράφους.

Like this:

Like Loading…Source link