Υποτροφίες σε 17 πρωτοετείς φοιτητές από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, 17:53

Στην παροχή υποτροφιών σε δεκαεπτά πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Αρχιεπισκοπής προχώρησε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, προκειμένου να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησής τους στα πανεπιστήμια της χώρας, στο πλαίσιο προγράμματος που πραγματοποιείται φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά με την ονομασία «Για τα πρώτα φοιτητικά έξοδα».

Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τα μελλοντικά σχέδια και τις προσδοκίες τους, αλλά για τις σχολές και τα τμήματα στα οποία έχουν εισαχθεί και ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αφού τους συνεχάρη για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, τους ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη για τις σπουδές τους. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να τους επισημάνει πως η Εκκλησία θα είναι πάντα δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Τους φοιτητές συνόδευε ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος. Ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Νεότητας, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τη διαδικασία και τη λειτουργία του προγράμματος και ακολούθως ο Αρχιεπίσκοπος επέδωσε στους μαθητές την υποτροφία και από ένα βιβλίο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, 17:53Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.