Η TP-Link παρουσιάζει το νέο οικονομικό smartphone Neffos C5A


Η TP-Link ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο μοντέλο στην διαρκώς αυξανόμενη σειρά κινητών τηλεφώνων της, το οικονομικό smartphone Neffos C5A.

Η Neffos έχει ως κύριο στόχο, την κατασκευή αξιόπιστων smartphone, τα οποία πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η αφοσίωση, αντιπροσωπεύει τη βασική αρχή της TP-Link για την κατασκευή δικτυακών προϊόντων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από την ίδρυση της εταιρείας, εδώ και 21 χρόνια.

Το Neffos C5A κατασκευάστηκε με τις παραπάνω κατευθυντήριες ποιοτικές γραμμές και διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD 5 ιντσών με ολοζώντανα χρώματα, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel και σύστημα αυτόματης εστίασης ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.300mAh. Για selfies και βιντεοκλήσεις διαθέτει κάμερα 2 Megapixel στο εμπρόσθιο μέρος.

Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει υποδοχές για δύο κάρτες SIM, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας, για καλύτερη κάλυψη και τιμές δεδομένων. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 7.0 Nougat.

Το Neffos C5A θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά στις αρχές του 2018, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 69,9€.Source link