Το μενού του Netflix διαθέσιμο πλέον και στα ελληνικά


Από σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, το μενού, οι σελίδες με τις οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας και οι περιλήψεις των σειρών και των ταινιών στο Netflix είναι διαθέσιμα στην ελληνική γλώσσα.

Εκτός από την προσαρμογή της γλώσσας στα ελληνικά, τα μέλη θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές σειρές και ταινίες σε Ultra HD, 4K και HDR. Ανάμεσα στις επερχόμενες πρωτότυπες ταινίες του Netflix συγκαταλέγεται και το «Bright», με πρωταγωνιστές τους Γουίλ Σμιθ και Τζολ Έντγκερτον. Όσον αφορά τις πρωτότυπες σειρές, διατίθενται βραβευμένα προγράμματα, όπως τα «Stranger Things», «Orange is the New Black», «House of Cards», καθώς και παγκόσμια φαινόμενα, όπως τα «13 Reasons Why» και «Narcos».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η υπηρεσία streaming περιλαμβάνει ελληνικούς υπότιτλους για τα περισσότερα από τα προγράμματά της ενώ κάποια -τα περισσότερα παιδικά όπως το «The Polar Express» ή ακόμα και το «Gotham»- έχουν μεταγλωττιστεί στα ελληνικά. Οι χρήστες μπορούν να δουν για ποια προγράμματα διατίθενται υπότιτλοι, εάν στον λογαριασμό τους επιλέξουν το μενού «Audio & Subtitles» και στη συνέχεια προχωρήσουν στην επιλογή γλώσσας.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι το ελληνικό κοινό “διψούσε” για σπουδαία ψυχαγωγία. Τώρα το ξέρουμε με βεβαιότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία Netflix στην Ελλάδα, που θα συνεχίσει να ενισχύεται με υπέροχες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, τόσο από εδώ, όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο», ανέφερε ο Jonathan Friedland, διευθυντής επικοινωνίας του Netflix.Source link