Το Kindle Oasis προσφέρει περισσότερα σε χαμηλότερη τιμή


Το Amazon Kindle Oasis του 2017 είναι ακόμα πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, είναι αδιάβροχο και έχει πιο προσιτή τιμή. 

Η οθόνη του Kindle Oasis έχει διαγώνιο 7 ιντσών με 300 pixel ανά ίντσα, 12 LED backlights για ευκολότερη ανάγνωση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα σε εκείνη του περιβάλλοντος με τον κατάλληλο αισθητήρα. Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις του Kindle Oasis της Amazon είναι ότι φέρει πιστοποίηση IPX8, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό σε βάθος 2 μέτρων για 60 λεπτά.

Το Kindle Oasis υποστηρίζει Audiobooks, έχει πομποδέκτη Bluetooth και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που ξεκινά από τα 8 και φτάνει έως τα 32 GB. To συνολικό βάρος της συσκευής είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με τον προκάτοχό του, φτάνοντας τα 194 γραμμάρια.

Η Amazon σημειώνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του μπορεί να φτάνει έως και τις 6 εβδομάδες μεταξύ των φορτίσεων. Οι τιμές ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 249 δολάρια για το μοντέλο των 8 GB και μπορούν να φτάσουν έως και τα 349 δολάρια για το μοντέλο των 32 GB.

Οι προπαραγγελίες για το Amazon Kindle Oasis έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις των e-readers αναμένεται να γίνουν στις 31 Οκτωβρίου.Source link