Το iFixit κάνει το teardown του Samsung Galaxy Note 8


Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iFixit πήρε τα… κατσαβίδια του και έσπευσε να ρίξει μία καλή ματιά στο εσωτερικό του Samsung Galaxy Note 8. 

Κατά την προσφιλή του τακτική, το iFixit άνοιξε το Samsung Galaxy Note 8 για να δει τι κρύβει στο εσωτερικό του, αλλά και για να καθορίσει επακριβώς το πόσο εύκολη είναι η επισκευή του σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Στην πρώτη και καθοριστικής σημασίας δοκιμή της αφαίρεσης της οθόνης, το Samsung Galaxy Note 8 τα πήγε πολύ καλά, αφού αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε εύκολα και χωρίς απρόοπτα. Με ευκολία μπορεί να γίνει και η αντικατάσταση των επιμέρους στοιχείων του τεχνολογικού εξοπλισμού του Samsung Galaxy Note 8, με ένα κατσαβίδι με κεφαλή Philips.

To κρίσιμο ζήτημα της μπαταρίας που είχε προξενήσει όλα τα προβλήματα ανάφλεξης στο Note 7 φαίνεται να έχει λυθεί από τη Samsung με την επιλογή μίας μικρότερης μονάδας, η οποία είναι τοποθετημένη στο κέντρο του πλαισίου, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται επικίνδυνες τριβές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπαταρία του Samsung Galaxy Note 8 είναι μεγαλύτερη σε χωρητικότητα από εκείνη του Galaxy Note 7 FE. Ένα από τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση του iFixit είναι ότι η κάμερα του Samsung Galaxy Note 8 έχει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας.Source link