Το Galaxy S9 ίσως έρθει λίγο νωρίτερα σε σχέση με τον προκάτοχό του


Οι φήμες σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το οποίο λογικά θα ονομάζεται Galaxy S9, συνεχίζονται αμείωτες.

Μετά τη φήμη ότι ενδέχεται αντί για δύο συσκευές η νέα σειρά να αποτελείται από τρία μοντέλα, ακολουθεί η φήμη που θέλει το λανσάρισμα να γίνεται αρκετά νωρίτερα, σε σχέση πάντα με το λανσάρισμα του Galaxy S8. Η εν λόγω φήμη προήλθε από Ιταλό tipster στο Twitter χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πως ακριβώς μεταφράζεται το «νωρίς».

Το Galaxy S8 είχε ανακοινωθεί στα τέλη Μαρτίου, ένα μήνα αργότερα από το αναμενόμενο αφού η Samsung είχε αναβάλει το λανσάρισμα κατά τη διάρκεια του MWC 2017. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία εκείνη την περίοδο ακόμη διαχειριζόταν την κρίση που είχε δημιουργηθεί με το Note 7 και ήθελε να εξασφαλίσει ότι το S8 θα είναι ασφαλές για τους τελικούς χρήστες.

Παρόλα αυτά, τόσο το Galaxy S7 όσο και το Galaxy S6 είχαν ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, όπου διεξάγεται περί τα τέλη Φεβρουαρίου. Διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν ότι η ανακοίνωση του S9 θα γίνει «παραδοσιακά» μια ημέρα πριν την έναρξη του MWC, δηλαδή στις 25 Φεβρουαρίου.

Αναλύοντας τις διάφορες φήμες η ιστοσελίδα BGR θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό το Galaxy S9 να έρθει νωρίτερα σε σχέση με το Galaxy S8, κυρίως λόγω της επιστροφής της Samsung στα καθιερωμένα της χρονοδιαγράμματα.Source link