Το Galaxy Note 8 έχει τις καλύτερες προ-παραγγελίες από κάθε προηγούμενο Note


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Samsung, οι προ-παραγγελίες για το Galaxy Note 8 έχουν ξεπεράσει τις επιδόσεις κάθε προηγούμενης συσκευής της σειράς Note.   

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung ανακοίνωσε ότι το Galaxy Note 8 κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του προκατόχου του Note 7 κατά 2,5 φορές μέσα σε πέντε μόλις ημέρες. Οι συνολικές προ-παραγγελίες για το Note 8 έφτασαν τις 650.000 σε 40 χώρες και σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών. 

Ο επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών της Samsung, DJ Koh, σε δήλωσή του χαρακτήρισε την αρχική ανταπόκριση του κοινού ως «πολύ ενθαρρυντική». Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Note 8 διαδέχεται το Note 7 με τις «εκρηκτικές» μπαταρίες αποτέλεσμα του προβληματικού σχεδιασμού της συσκευής. Αποτέλεσμα ήταν το Note 7 να αποσυρθεί από την αγορά περίπου δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του, με κόστος κάποια δισεκατομμύρια δολάρια για τη Samsung και τη φήμη της βαριά τραυματισμένη. 

Το Note 8, το οποίο αρχίζει την εμπορική του πορεία από την ερχόμενη Παρασκευή, θα κληθεί να «αντιμετωπίσει» το επερχόμενο iPhone X της Apple, στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ στην αχανή κινεζική αγορά θα βρεθεί απέναντι στους φιλόδοξους εγχώριους κατασκευαστές (Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi). 

Ο ίδιος ο DJ Koh παραδέχθηκε ότι η Samsung θα χρειασθεί χρόνο για να ανακάμψει στην Κίνα αλλά αναμένει ότι ορισμένες κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία θα φέρουν αποτελέσματα ακόμα και μέσα στους επόμενους μήνες. Επιπλέον, δήλωσε πως ελπίζει ότι η Samsung θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μία αναδιπλούμενη συσκευή μέσα στο 2018.Source link