Το Apple HomePod θα καθυστερήσει έως τις αρχές του 2018


Η Apple γνωστοποίησε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του «έξυπνου» ηχείου της HomePod, μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, η αμερικανική εταιρεία χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο. «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στο κοινό την εμπειρία HomePod, την καινοτόμα λύση ασύρματου ηχείου για το οικιακό περιβάλλον, αλλά χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο πριν η συσκευή είναι έτοιμη για τους καταναλωτές. Θα ξεκινήσουμε τις παραδόσεις σε Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία και Αυστραλία στις αρχές του 2018» ήταν η ακριβής ανακοίνωση της Apple.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το HomePod είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο κατά τη διάρκεια του WWDC με την Apple να θεωρεί ότι οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινούσαν τον Δεκέμβριο του 2017 στις προαναφερόμενες χώρες.

Η ψηφιακή βοηθός Siri αποτελεί ουσιαστικά τον μόνο τρόπο ελέγχου του HomePod και αρκετοί αναλυτές θεωρούν ότι τα προβλήματα κατανόησης εκ μέρους της Siri είναι ήδη αρκετά σε επίπεδο συσκευών iPhone, άρα η Apple προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα.Source link