Τα νέα Xbox Live avatars των παικτών έρχονται τον Απρίλιο


Νέα avatars για τους χρήστες της υπηρεσίας Xbox Live διαθέτει η Microsoft αρχής γενομένης από τον Απρίλιο του 2018. 

Μαζί με τα νέα avatars, η Microsoft δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν τις δικές τους παραλλαγές, μέσα από ειδικά εργαλεία που θα τους επιτρέπουν να παραμετροποιούν όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge, τα νέα avatars είναι ήδη υπό δοκιμή από τους εργαζόμενους στην Microsoft και σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα και στο ευρύ κοινό. Η Microsoft έδωσε στη διαδικτυακή δημοσιότητα και ένα βίντεο όπου παρουσιάζονται οι ποικίλες επιλογές που θα έχει όποιος θέλει να δημιουργήσει το δικό του Xbox Live avatar.

Τα νέα avatars της Microsoft είναι δημιουργημένα με τη μηχανή Unity, στοιχείο που επιτρέπει την περαιτέρω παραμετροποίησή τους, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων επιλογών παραμετροποίησης που έχουν οι προγραμματιστές μέσα από απλά εργαλεία και επιλογές.

Σύμφωνα με το Digital Trends, η Microsoft θέλει να δημιουργήσει και ένα διαδικτυακό κατάστημα από όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν νέους συνδυασμούς με τους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα της αλλαγής των επιμέρους στοιχείων των avatars τους. Το διαδικτυακό αυτό κατάστημα εκτιμάται ότι θα ανοίξει τις ηλεκτρονικές του πύλες τον ερχόμενο Μάιο.

The post Τα νέα Xbox Live avatars των παικτών έρχονται τον Απρίλιο appeared first on pestaola.Source link