Η Sony ανακοινώνει τα νέα της premium ακουστικά MDR-1AM2


Τα MDR-1AM2, που ήρθαν ως συνέχεια των περίφημων ακουστικών MDR-1A που κυκλοφόρησαν το 2014, προσφέρουν νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά που θα ξεσηκώσουν «θύελλα» στην αγορά των premium ακουστικών.

Πέρα από την ποιότητα Hi-Res που σας προσφέρουν, τα νέα ακουστικά είναι συμβατά με συχνότητες αναπαραγωγής έως και 100kHz, και διαθέτουν μια μονάδα οδήγησης 40mm HD, που αναπτύχθηκε πρόσφατα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο full-bandwidth· καθώς και διαφράγματα πολυμερούς υγρών κρυστάλλων με επικάλυψη αλουμινίου, που υποστηρίζουν κάθε λεπτή διάκριση με τέλεια αναπαραγωγή.

Τα 1AM2s διαθέτουν σχέδιο γρίλιας Φιμπονάτσι που υποστηρίζει πολύ υψηλό εύρος συχνότητας καθώς και επάργυρο καλώδιο OFC (Oxygen Free Copper) για μικρότερη απώλεια μετάδοσης του σήματος. Η δε επιλογή εξισορροπημένης σύνδεσης 4,4mm, αλλά και η τυπική σύνδεση 3,5mm για βελτιωμένη χρηστικότητα προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Αυτά τα ακουστικά έχουν πάρει πολλά «μαθήματα» από τα MDR-Z1R, της σειράς Signature, και ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση του ήχου.

Τα ακουστικά είναι ελαφρύτερα από το προηγούμενο μοντέλο, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είτε τα φοράτε στο σπίτι είτε όσο βρίσκεστε σε κίνηση. Μπορείτε να τα φοράτε για περισσότερη ώρα και να απολαμβάνετε την άνεση που σας προσφέρουν, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους. Πολυτελή, άνετα μαξιλαράκια για τα αυτιά από συνθετικό δέρμα κατασκευασμένα από αφρώδη πολυουρεθάνη χαμηλής ελαστικότητας.

Τα ακουστικά διαθέτουν από τη συσκευασία τους δυο καλώδια, ένα βασικού τύπου και ένα 4,4mm καλώδιο εξισορροπημένης σύνδεσης. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να εκτοξεύσετε την ποιότητα του ήχου που φτάνει στα αυτιά σας, η Sony διαθέτει και ένα καλώδιο Kimber Kable που είναι ιδανικό για τα 1AM2. Το καλώδιο MUC-S12SB1 Kimber Kable είναι συμβατό με αυτά τα ακουστικά και άλλα ακουστικά μονής εξόδου.

Τα 1AM2s κυκλοφορούν σε δυο στιλάτα χρώματα – μαύρο και ασημί – για εξαιρετική κομψότητα. Το μοντέλο MDR-1AM2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου ενώ το μοντέλο MUC-S12SB1 θα κυκλοφορήσει από την άνοιξη του 2018.Source link