Η Samsung λανσάρει τα νέα Notebook 3 και Notebook 5


Η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα των νέων της medium range φορητών υπολογιστών, Notebook 3 και Notebook 5, τα οποία έρχονται να πλαισιώσουν το προσφάτως ανανεωμένο Notebook 9.

Σε σύγκριση με τα Notebook 9 και Notebook 7 Spin της Samsung, τα Notebook 3 και Notebook 5 είναι αρκετά απλούστερες προτάσεις τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού. Εξωτερικά, υιοθετείται μία premium διάθεση με «zero-screw» σχεδιασμό που συνήθως συναντάται σε πιο high-end προτάσεις, αν και έτσι καθίσταται δυσκολότερη η επισκευή ή η αναβάθμιση ενός τέτοιου συστήματος.

Τα δύο laptops είναι διαθέσιμα σε χρωματικές εκδόσεις Misty Gray, Night Charcoal, Deep Peach και Pure White (για το Notebook 3) και σε Light Titan (για το Notebook 5).

Σε επίπεδο εξοπλισμού τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Core 8ης και 9ης γενιάς. Το Notebook 3 διατίθεται σε εκδόσεις 14 και 15 ιντσών, με την τελευταία έκδοση να διατίθεται και με Full HD οθόνη ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις διαθέτουν οθόνες ανάλυσης HD. Τα γραφικά του Notebook 3 στις 15 ίντσες αναλαμβάνει το Nvidia MX110. Το Notebook 5 θα διατίθεται σε μία μόνο έκδοση με γραφικά Nvidia MX150 και οθόνη Full HD διαγωνίου 15,6 ιντσών.

Τα δύο φορητά συστήματα της Samsung θα είναι αρχικά διαθέσιμα στην αγορά της Κορέας, για να ακολουθήσουν (μόνο) οι αγορές της Κίνας και της Βραζιλίας.

The post Η Samsung λανσάρει τα νέα Notebook 3 και Notebook 5 appeared first on pestaola.Source link