Ρομαντικά nail art για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Έρχονται σιγά σιγά οι μέρες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όπως κάθε χρονιά είναι μια μέρα περιποίησης και ρομαντισμού. Φυσικά, σαν κλασική γυναίκα θα πρέπει να είναι όλα στην τρίχα! Από την κορυφή ως τα νύχια τέλεια και απαστράπτουσα. Λέγοντας για νύχια, σου έχω κάμποσα ρομαντικά nail art για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ξέφυγε από την μονοτονία του μονόχρωμου και του γαλλικού μανικιούρ και φέτος πες ναι σε ένα ξεχωριστό nail art. Κάνεις που κάνεις τον κόπο να είσαι ιδιαίτερα προσεγμένη και όμορφη για αυτή τη μέρα, γιατί να μην δώσεις και λίγο σχέδιο στα νύχια σου;

Όμορφα περιποιημένα νύχια για την ημέρα των ερωτευμένων

Παίξε με τα σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι με καρδούλα. Μπορείς να συνδυάσεις σχέδιο με λεπτομέρεια καρδούλα αν θέλεις βέβαια οπωσδήποτε το σύμβολο του έρωτα. Παρόλα αυτά δοκίμασε και κάτι διαφορετικό όπως σχέδια με τριαντάφυλλα ή διχρωμίες σε κόκκινο και ροζ που είναι ταιριαστές με την μέρα.

Από τα πιο ξεχωριστά nail art  που συνάντησα ήταν αυτά με nude βάση και πάνω είχε σχέδιο καρδούλες που ήταν σαν από χρωματιστό γυαλί και εκείνο με την λέξη “αγάπη” και τους πόντους που πιάνει στο Σκραμπλ. Μοναδικό και το λευκό με πουά μανικιούρ και τα κόκκινα φιλιά σε κάθε νύχι! Α, και πες ναι φέτος στο glitter!

Τόλμησε τα έντονα χρώματα, δοκίμασε τα ρομαντικά και σε καμία περίπτωση μην περιοριστείς στο χρώμα μόνο και μόνο επειδή είναι Φεβρουάριος. Κάνε τον τέλειο συνδυασμό με το outfit και τη διάθεση σου. Μη φοβηθείς να δείξεις πως χτυπάει η καρδία σου και δοκίμασε το μανικιούρ με το καρδιογράφημα!

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα σαν το » 22 Ρομαντικά nail art για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! » παρακάτω:

Source linkSource link